reklama
Bafinka
Fanka BB :)
mnie też przykro ale nie poddam się .. jeszcze nie... Gabiś już duży chłopak od września do przedszkola chodzi do czterolatków i jak taki samodzielny jest że czasami aż mi przykro że już mu mam nie jest potrzebna.. ale za to jest bardzo uczuciowym pieszczochem więc na brak buziaków od niego nie mogę narzekać no i bardzo chce rodzeństwo... no cóż.. działamy.. w poniedziałek ide porobić pierwsze badania ( kupę kasy na to potrzeba.. w pierwszym żucie zapłacę ok 600 zł a to przecież dopiero początek) w środę odbieram wynik hist-pat i muszę odczekać te 3 m-ce.. w tym czasie chce znaleźć przyczynę niepowodzeń...
a co u ciebie kochana?? jak twoje dzecie?? zajrzałaś bo myślisz o drugim??
a co u ciebie kochana?? jak twoje dzecie?? zajrzałaś bo myślisz o drugim??
pysia888
A coz to za hist pat skad mialas pobierane? Mam nadzieje ze bedzie wszyatko ok. Moj tez do przedszkola chodzi, radzi sobie swietnie, grzeczny a w domu nadrabia. O rodzenstwie nic nie wspomina ale na jednym pewnie nie skonczymy ) a z Gabisiem jak zaszlas bo nie pamietam. Nie bylo prpblemu czy nie obylo sie bez wspomagaczy? A zajrzalam bo stesknilam sie ) i sentyment mam. Zaglada tu anecia?
Bafinka
hist pat po łyżeczkowaniu o Gabisia staraliśmy się rok stymulacja cylku monitoring.. a jak już zaszłam to ciążą była zagrożona ale donosiłam.. a teraz już trzy straty....:,(
a ty zaczynasz starania??? czy czekacie na szczęśliwy traf??
a ty zaczynasz starania??? czy czekacie na szczęśliwy traf??
kacha10
Bafinka przykro mi z powodu Twojej straty.Strasznie duzo przeszlas.U mnie sie dzialo wiele.We wrześniu zaszlam w ciaze (1 numerek w miesiącu i parę dni przed owulka okazał się niezłym trafem).Byliśmy w lekkim szoku ze tak szybko się udało.W 8 tyg.usg pokazało maluszka i bijące erduszko a 12 tyg.usg pokazało obu marla ciaze.dzidziuś przestał się rozwijać w 9 tyg.Chodziłam 3 tyg.Z objawami ciazowymi, myśląc ze jest ok.W środę miałam wywołane poronienie a czwartek zabieg oczyszczania resztek.fizycznie czuję się bardzo dobrze a psychicznie to już gorzej.Moja lekarka mówi ze mam starać się za 2 miesiące.Mój M boi się i taki optymisycznie nastawiony nie jest.Mi bardzo brakuje tej ciazy ,mimo że objawy trochę mi dały popalic.Teraz chciałabym żeby te 2,3 miesiące szybko minęły i spróbować na luzie starać się.Wiem już niestety co czujesz.Straszne uczucie.
Bafinka
kacha kochana niestety wiem jaki to ból i wiem że paradoksalnie po stracie ma się jeszcze większe parcie na zajście w ciąże.. teraz ci się szybko udało więc bądź dobrej myśli może niedługo znów usłyszysz serduszko
kwiatuszekq20
Hej dziewczynki
Kasia Bafinka tule
Pewnie Pysia ze pamietamy
my moze ruszymy w grudniu a juz na bank styczen
Kasia Bafinka tule
Pewnie Pysia ze pamietamy
my moze ruszymy w grudniu a juz na bank styczen
Bafinka
kwiatuszku super ze chociaż u ciebie dobre wieści bardzo wierzę że ci się uda i mocno trzymam kciuki
reklama
justjestem
Moderatorka
Witam. To mój 3 cykl starań po 7 latach anty... Mogę dołączyć?
Podziel się: