reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej dziewczynki
Ja mam kilka dni urlopu przymusowego niestety taka polityka w naszej pracy , a jak bede potrzebowala ten urlop to bedzie problem zapewne

W poniedzialek mam wizyte kontrolna ciekawe co tam doktorek powie kiedy 2 podejscie mozliwe

reklama
hejka

no niby pracodawca może tak na przymus dać urlop, ale mnie by to bardzo wkurzało

a u nas jako tako, Adaś kaszle, Anula na szczęście zdrowa, ale pogoda fatalna od wczoraj i siedzimy w domu

pozdrawiam

hejka dziewczyny

co tu tak pusto ostatnio???

gdzie się podziewacie?

u nas pogoda od 3 dni lepsza, ale do rewelacji daleko ;-)

Adas nadal kaszle, daję mu leki i chyba jest ciut lepiej... za to Ania katarek załapała i mnie gardło boli... ale dajemy radę

pozdrawiam i mykam karmić młodą

hej dziewczeta ja juz po zabiegu , mialam wczoraj czuje sie ok profesor dbał o mnie
troche zle zniosłam narkoze ale jest juz ok, musialam juz dzis radzic sobie w pracy:)
dziekuje za kciuki

Kwiatek dobrze ze masz juz to za soba.a co powiedzieli ci w klinice?kuedy jest mozliwe nastepne podejscie?ja mysle ze tym razem juz musi sie udac.caly czas trzymam kciuki.

mamy czekac na telefon , od maja zaczynaja brac na 2 podejscia ale mi jakos nie spieszno, nastawiem sie na wrzesien -pazdziernik bo teraz z wolnym kiepsko by bylo wiec na spokojnie
cokolwiek to znaczy zauwazam zmiany po zabiegu na +

a jakie zmiany zauważyłaś?
podziwiam Ciebie za ten spokój, za to podejście... no i oczywiście kciuki zaciśnięte nadal za fasolinkę!

reklama
Kwiatek a ja mysle ze zostanies matka tylko niestety musisz na to poczekac dosc dlugo.wierze w te zaplodnienie in vitro.b.wielu osobom sie udaje w taki sposob zajsc w ciaze.i tobie tez sie uda przy nastepnym podejsciu.caly czas trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Do góry