Anecia1111
Fanka BB :)
hej dziewczyny
ciekawe czy mały nie bedzie uparciuch i czy faktycznie się wyrobi w terminie ;-)
a jakie imię wybraliscie dla dzidziolka?
no to może być bunt... pamiętam że u nas był dość mocny ;-) a z dwójką małych dzieci nie jest tak źle jak się wydaje :-)
no to nie zazdroszcze sytuacji z teściową... zamiast Wam jeszcze pomóc to sie na łeb zwali....
a dlaczego?
Anecia wyniki moczu nie za dobre dzisiaj zrobiliśmy posiew moczu. Pani doktór przyznała mi rację że to jest po antybiotyku. I teraz musimy uważać po każdym leczeniu antybiotykami. Zobaczymy co jeszcze wyjdzie z posiewu. Ślady jakie miała już znikły, smarowaliśmy dwoma maściami.
Tak, ubranka uprane, uprasowane i torba już też spakowana 21.01 mam wizytę u gina i pewnie będzie już ostatnia. A termin porodu 04.02
ciekawe czy mały nie bedzie uparciuch i czy faktycznie się wyrobi w terminie ;-)
a jakie imię wybraliscie dla dzidziolka?
Anecia kciuki zacisniete.a moj maly tydz.na antybiotyku bo angina go zlapala.ale byl dzis na kontroli i juz wszystko ok.
Agusia juz tak niewiele ci brakuje do porodu.ja z synkiem za 2 tyg.obchodzimy razem urodzinki.mamy w ten sam dzien i bede robic imprezke rodzinna wiec czeka mnie sprzatanie, zakupy,gotowanie.podziwiam cie ze bedziesz miala dwojke malutkich dzieci.ja czasem jestem tym moim urwisem zmeczona ze niewyobrazam sobie miec jeszcze drugie dziecko malutkie obok.maly robi zadyme jak ma sie umyc,wyjsc z wanny,przebrac sie,przewinac,obciac paznokcie.w lozku to tak buszuje ze nas kopie,skacze po nas,pluje i teraz jeszcze gryzie.a tv wylaczam po 23 i jest przez 20 minut szloch.moze to bunt dwulatka albo jest rozbestwiony.
no to może być bunt... pamiętam że u nas był dość mocny ;-) a z dwójką małych dzieci nie jest tak źle jak się wydaje :-)
Kacha no moja nie jest aniołem, ale diabełkiem też nie Czasem rozrabia jak pijany zając, ale nie ma problemu żeby ją przywołać do porządku. A co do dwójki dzieci to moja teściowa powiedziała że Wielkanoc będzie u nas, bo ona już nie ma sił robić świąt. Ciekawa jestem jak to będzie bo Marta będzie miała 2 lata, a maluch 2 miesiące.
no to nie zazdroszcze sytuacji z teściową... zamiast Wam jeszcze pomóc to sie na łeb zwali....
mysle nad zmiana kliniki
a dlaczego?