reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Co tam u Was?
Ehh muszę iść i troszkę poczytać bo jest sporo do nadrobienia.
Agusia, Ty już gotowa do rozpakowania i widzę niecierpliwa ;p

Lilith cieszę się że już mi dużo nie zostało do rozwiązania :) Brzuch mam jeszcze większy niż z Martą, wszystko mnie boli. Nic mi się nie chce i na dodatek Marta mam coś z układem moczowym :( Dzisiaj zrobiliśmy jej badanie moczu, jutro wynik i wizyta u lekarza. Zobaczymy co powie.
A Ty jak się czujesz??? Rodzina wie o ciąży???

cześć dziewczyny

u nas rok się niezbyt dobrze zaczął... więc tylko zdrowia nam potrzeba...

jak juz będzie po wszystkim to napiszę Wam co się dzieje, a póki co prosze o trzymanie kciuków za mojego męża!!!!

pozdrawiam i "kulającym się" zyczę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania... takiego jakie miałam przy Anusi

cześć dziewczyny

wczoraj się dowiedzielismy ze eMek jednak idzie do szpitala 11.02 więc jeszcze trochę tu będę a później pewnie na tydzień lub dwa Was opuszczę.... nadal trzymajcie kciuki

Agusia i jak tam Martusia???? co lekarz powiedział na wyniki moczu?
ciuszki uprane i uprasowane? :-)

kwiatuszek co u Ciebie?

Bafinko a Ty gdzie się podziewasz?

i gdzie cala reszta?

Anecia wyniki moczu nie za dobre :( dzisiaj zrobiliśmy posiew moczu. Pani doktór przyznała mi rację że to jest po antybiotyku. I teraz musimy uważać po każdym leczeniu antybiotykami. Zobaczymy co jeszcze wyjdzie z posiewu. Ślady jakie miała już znikły, smarowaliśmy dwoma maściami.
Tak, ubranka uprane, uprasowane i torba już też spakowana :) 21.01 mam wizytę u gina i pewnie będzie już ostatnia. A termin porodu 04.02

Anecia kciuki zacisniete.a moj maly tydz.na antybiotyku bo angina go zlapala.ale byl dzis na kontroli i juz wszystko ok.
Agusia juz tak niewiele ci brakuje do porodu.ja z synkiem za 2 tyg.obchodzimy razem urodzinki.mamy w ten sam dzien i bede robic imprezke rodzinna wiec czeka mnie sprzatanie, zakupy,gotowanie.podziwiam cie ze bedziesz miala dwojke malutkich dzieci.ja czasem jestem tym moim urwisem zmeczona ze niewyobrazam sobie miec jeszcze drugie dziecko malutkie obok.maly robi zadyme jak ma sie umyc,wyjsc z wanny,przebrac sie,przewinac,obciac paznokcie.w lozku to tak buszuje ze nas kopie,skacze po nas,pluje i teraz jeszcze gryzie.a tv wylaczam po 23 i jest przez 20 minut szloch.moze to bunt dwulatka albo jest rozbestwiony.

Kacha no moja nie jest aniołem, ale diabełkiem też nie :) Czasem rozrabia jak pijany zając, ale nie ma problemu żeby ją przywołać do porządku. A co do dwójki dzieci to moja teściowa powiedziała że Wielkanoc będzie u nas, bo ona już nie ma sił robić świąt. Ciekawa jestem jak to będzie bo Marta będzie miała 2 lata, a maluch 2 miesiące.

reklama
Do góry