reklama
Tak jak dziewczyny piszą poczekać, a jesli dostaniesz "prawdziwy" okres to ja osobiście polecam monitorowanie cyklu u ginekologa na usg. To najpewniejsza metoda bo testy nie zawsze dają dobry obraz. Wiem to z własnego doswiadczenia. Testy owulacyjne niby pokazywały owulację, a na monitoringu okazało się cos zupełnie innego. Oczywiście to wszystko jeśli jestescie bardzo zdeterminowani i czekać nie chcecie za długo bo jak macie czas to po prostu idźcie na żywioł. Powodzenia.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
zobaczymy co bedzie dalej najpierw musze zajsc a o antykoncepcje bede sie martwic pozniej
kwiatuszekq20
helloł jest tu ktos???
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
emka bardzo mi przykro tule
dziękuję Kiatuszq, nie życzę tego nikomu.... teraz wszystko trzeba zacząć od nowa wraz z odczekaniem jakiego czasu. Na razie jeszcze nic nie wiem ile trzeba czekać po zabiegu, różnie piszą, ale za 1,5 tyg mam iść do mojej gin. to się wszystkiego dowiem. Tylko teraz będę żyła z tym strachem co będzie dalej...
kwiatuszekq20
moja siostra musiala odczekac jakies 3 miesiace
reklama
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
hej, dawno mnie tu nie było.emka, współczuje kochana.....:------( ja sobie odpuściłam, zmieniam pracę, urządzam mieszkanie , będzie co ma byc.
Podziel się: