reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

staraam sie nie myslec kochane ale to trudne kiedy sie tak bardzo chce a do tego pojawia się cień nadziei, że się udało..
Być może ta mala jasno rozowa kreseczka to poczatek mojego nowego zycia i jak tu sie nie nakrecac ;d

reklama
Aggg rozumiem Cię, ale niestety przy staraniu się o bobo trzeba trochę cierpliwości posiadać, szczególnie, że nie często udaję się za pierwszym czy drugim razem :)

Aguś, to zupełnie normalnie :D Wynik już masz? bo już 13 u was :D

Wooo ale piękny !! Rób suwaka kochana!! Tylko uwzględnij sobie jaką długość miałaś cyklu, czyli taką co po skoku 14 dni jeszcze jakieś, chyba :D bo może się mylę ;p

Nie wiem.. jakby to był faktycznie 6 tydzień to powinno być widać chyba już serducho. Ale nie wolicie poczekać jeszcze chociaż z tydzień??

Nie testuję, uważam to co się dziś stało z tempką za jakiś błąd i nie dam się nakręcić :-D zresztą po południu strasznych bóli dostałam, na szczęście już przeszło ale jednak.. takie bóle i miałaby @ nie przyjść?
Tzn. ja bóli nie mam wielkich w dniu @ ale dziś to jakaś masakra była, stąd uważam, że jak boli to na @ bo już nie pamiętam jak to jest na fasole :-D
Zobaczymy co jutro tempka pokaże.

reklama
Przepraszam, ze ja dopiero teraz, ale pewnie sie domyslalyscie, ze u mnie do bani... Zrobilam rano test, wyszla jedna krecha... a na poludnie dopadla mnie @...
Teraz obalam winko, bo juz wyplakalam co swoje i nie mam wiecej sily...

Do góry