reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Lilith nie opłaca mi sie beka bo zanim bedzie wynik to ja juz po tescie bede wiedziala...
czeakm i za dwa dni zrobie test tak jak mi radzilyscie.
Tylko kupilam ten co dzien po spodziewanej miesiaczce sie robi i zastanawiam sie czy nie kupic tego o wiekszej czulosci bo skoro robiac ten bardzo czuly wychodzi mi taka slabiutka kreska to ten po 14 dniach moze zupelnie nie wyjsc...

Agg beta jest najbardziej dokładna, będziesz wiedziała jaki to dokładnie tydzień. A testy wychodzą pozytywne przy biochemicznej, jak nic nie ma. Powodzenia.
lazurko a jak u Ciebie?

29tc (1).jpg29tc (2).jpg
mój gigant

Bafinko ale piękny!! i jaki malutki!! szok! A już niedługo będzie synek przy Tobie :)

Aggg za bardzo się nakręcasz.. nie rób teraz tych testów, czemu już Ci mówiłyśmy.. no i słabe kreski to ja też miałam kiedyś, raz przy biochemicznej, raz jak się @ tydzień spóźniała i raz też przy bio. Po co się nakręcać w ogóle a później cierpieć.. Szkoda nerwów. :)

reklama
lilith odpowiadam z 28dni
dobrze kochana nie chce sie na sile doszukiwaxc objawow nieraz mam taki bol ze ciagnie jakby do pochwy ale ja juz chyba swiruje i wczoraj pod pachami mnie bolalo jakby wezly

lilith jak mam liczyc faze lutealna

Ostatnia edycja:
Do góry