cześć laleczki
dawno nie zaglądałam i tak siedzę i myślę sobię; a zajrze, zobaczę której sie udało
ależ miałam nosa! Bafinko z całego serca gratuluje!!! tak bardzo sie cieszę! tyle razy każdej z Was powtarzałam że się uda i są efekty! Kochana, tylko proszę Cię bardzo, uważaj teraz na siebie! Jest straszna pogoda, ślisko i w ogole a o nieszczęscie nie trudno.. Ja sama przed samiusieńkimi Świętami wylądowalam w szpitalu na patologii ciąży.. Dostałam okropnych bóli brzucha, tak bolało że płakałam i nie mogłam chodzić.. Okazało się że to kolka nerkowa bo złapałam jakąś bakterie i ta szalała już w pęcherzu.. puścili mnie w czwartek 23.12.2010 po 3 dniach :O teraz duuuzo odpoczywam i już tak nie szaleje na zakupach czy ze sprzątaniem w domu, także Ty dmuchaj na zimne i oszczędzaj się od samego początku!
Tybie życzę dużo zdrówka i żeby ciąża była bezproblemowa a porod szybki
zobaczysz jak te tygodnie lecą szybko, ja w przyszłym tyg już zacznę trzeci trymestr! A moim kochanym staraczkom życzę żeby ten Nowy rok wszystkie Was uszczęśliwił i przyniósł upragnione bobaski!
trzymajcie sie ciepło i jak następnym razem zajrzę to chcę więcej atak dobrych wieści!! Mnóstwo fluidków śle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawno nie zaglądałam i tak siedzę i myślę sobię; a zajrze, zobaczę której sie udało
Tybie życzę dużo zdrówka i żeby ciąża była bezproblemowa a porod szybki
trzymajcie sie ciepło i jak następnym razem zajrzę to chcę więcej atak dobrych wieści!! Mnóstwo fluidków śle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!