reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Agnes może to jednak nie na @ kochana. Trzymam kciuki, aby w końcu Ci się udalo. :-):-):-)
A mnie jajnik kłuje od samego rana i to tak dosyć bardzo auaaaaaa

Dzięki kochana, też bym chciała.Czyli u Ciebie jsjeczko zaczyna rosnąć.... za "chwilkę" pęknie.... więc trzeba działać.....

Bafinka kochanie, może spróbuj zatestować, nic nie tracisz, a ja mam przeczucie....

bafinka idz na bete!!!! Szybko!!!! Wszystko wskazuje na fasolke, czemu jestes taka zrezygnowana juz???? Albo znajdz ta apteke!!! Bedziesz wiedziec na czym stoisz!!! I my tez:-)

reklama
bafinka, ale Ty się męczysz !! leć po test, fasola jest jak nic!!! :-D

nie no jak wyczuwacie tak ciaze no to super... Wiem ze moge byc zle zrozumiana ale po co tak probujecie wmowic komus fasolke?? Mysle ze Bafinka sama wie lepiej kiedy tesciora zrobic... Jezeli to naprawde fasolka (Bafinka wie ze tego jej zycze, zyczymy) to i tak sie za jakis czas to okaze... Pewnie wiekszosc z was wie jak sie czuje osoba u ktorej wszyscy wyczuwaja fasolke... o okazuje sie ze @ przyszla!!

Do góry