reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Powiem tak u mnie bardzo skomplikowana sprawa. Jak odstawiłam to przez 10 miesięcy nie miałam @ byłam u lekarzy i nic nie poradzili. Dopiero ten się dopatrzył że coś jest nie halo i ma podejrzenia że to PCO. Już 2 razy brałam Lutkę na wywołanie a teraz biorę na wyregulowanie. A staramy się od sierpnia 2010 może coś się wystaramy;-). Dodam że badania prolaktyny, estradiolu i FHS mam ok

reklama
Agusia eh ile to trzeba lekarzy wytestowac, żeby się poznać, ktory tak naprawdę najlepszy no ale teraz już wiesz skoro chodziło o taką kwestię to tez nie pierwszy lepszy się na tym wyzna tylko ktoś bardziej konkretny. Mam nadzieję, że Twoje starania na marne nie pójdą i że Ci się uda i zarowno reszcie starającym :-):-)

Uda się nam Wszystkim tylko w swoim czasie:-). Już to mówiłam ale powiem jeszcze raz ten lekarz jest taki fajny że nogi mi same się rozkładają:zawstydzona/y:. To jest mój pierwszy lekarz facet jeżeli chodzi o ginekologa.

Agusia to lekarza wybierałaś pod względem wyglądu czy jego umiejętności? :-)
Ja mialam jedną babkę gina i 3ch facetów ginów.

Agusia czemu fajne?? Kurde nie wiedziałam, ze aż taką radość może sprawiać chodzenie do lekarza, a tym bardziej gina
no jednak może :-)

Bo ten lekarz jest fajny. On sam robi usg, więc po badaniu ginekologicznym ubieram się a on mówi pani się nie ubiera bo ja zaraz panią rozbiorę. Spytał się kiedy mam ślub więc mu powiedziałam a on na to to ja zaplanuje za panią prezent ślubny dla męża:-D. I jak tu nie chodzić z radością do lekarza:-)

reklama
Hihihi, to pięknego masz babiarza z tego Twojego lekarza.... hihihi....
Ja miałam dwóch facetów, a teraz mam babkę. Narazie jestem zadowolona, ale krótko do niej chodzę.

dziewczynki miałyście badaną prolaktynę kiedys, napiszcie mi proszę kiedy (w którym dniu cyklu to się robi)?

Do góry