reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinko aha to już rozumiem ;)
Lilith to fajowo ;)

A ja po 12ej spróbuję zadzwonić do innego gina niż co chodzę - do faceta tym razem i się zapytam jak to jest ... czy jak się zapiszę na wizytę to od razu w ten sam dzień mnie przyjmie czy na inny termin i czy na daną godzinę zapisuje czy kto pierwszy.... bo coś mi się nie podoba ta moja ginka coraz bardziej. Niedawno skończyłam dowcipne brać, a tu od nowa jakiś śluz nieprzyjemnie pachnący.... może czas zmienić lekarza...

reklama
Ja bym zmieniła, szukała aż znajde idealnego, bo dobry lekarz to podstawa. Nawet jakbyś musiała trochę poczekać na wizytę to warto sprawdzić. Chyba, że uda Ci się wcisnąć z powodu tej "infekcji" :D

Nie jestem pewna ale chyba jak się zapisuje do tego gina to i jest wizyta w ten sam dzień chyba no ale o szczególy popytam już wkrotce, bo od 12ej można do nich dzwonić... Wiem, ze dobry lekarz to podstawa choć moja ginka wydaje się ok, zawsze wszystko mówi od A do Z i w ogole... no ale ta grzybica czy to zapalenie powtarza się non stop. Może z rok przerwy było i teraz od nowa co chwila :sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miło że nas odwiedziłaś, a co tam u Ciebie??

Anecia kochanie, ależ się cieszę że o nas pamiętasz. Ale już duży facet z tego Twojego Adaśka!
Super, a Ty jak?

Anecia fajnie ze wpadasz, jak sie czujesz?fajny ten Twoj synek.

Fajnie, że bafinkę ladnie zbadają i w ogole. Będzie wiedzieć przynajmniej na czym stoi :)
o tylko pierwszy starankowy to jakoś tak myslałam o tym, że może dziecko uda się począć, a później pelen lajt :]
anecia duży ten Twój Adaś że ho ho. :tak::tak::tak:

A my obydwoje tak samo bardzo chcemy maleństwo. Staram sie o tym nie mysleć, bo jak zacznę to końca nie widać :] a i staram się nie nakręcać oglądając cokolwiek dla dzieci wózki itp. ;]

Hejka Staraczki!!! Co do Adasia to fakt...duży jest... ja miałam 7 kg jak mialam pół roku a on ma tyle w niespelna 3 miesiace :-) A co do mnie to powiem szczerze ze srednio bo mam problemy ze zdrowiem... zdarzaja mi sie zaslabniecia nie wiadomo z jakiego powodu. Odwiedzialam juz ginka i z tej strony wszystko OK, bylam tez u kardiologa i tu tez OK, wyniki krwi tez OK... i nadal nie znam przyczyny. A z przemeczenia raczej nie bo maly spi super... jak usypia o 21 to spi min do 3 ale ostatnio najczesciej do 5. A pozniej po karmieniu jeszcze tak do 8-9 najczesciej :-) No i w dzien tez nie ma z nim problemu.

Anecia widzisz? Przecierpiałaś swoje, bo wiadomo że na początku ciężko a teraz już Adaś Ci ladnie śpi jak widze. Mam nadzieję, że kwestia zdrówka się poprawi. To kiedy następne? :)

Świetnie, że synek daję Ci się wyspać i nie masz z nim problemów :)
Jak dziewczyny piszą koniecznie badaj się i jeszcze raz badaj, bo to bardzo niebezpieczne. Szczególnie przy maleńkim dziecku. A lekarz nie ma jakiegoś pomysłu z czego to może być??

reklama
Anecia widzisz? Przecierpiałaś swoje, bo wiadomo że na początku ciężko a teraz już Adaś Ci ladnie śpi jak widze. Mam nadzieję, że kwestia zdrówka się poprawi. To kiedy następne? :)

Hehehe nastepne chyba tak za 3 lata :-)

to widz że Adaś to wzorowy maluszek:) rzeczywiście dziwne te twoje omdlenia musisz koniecznie dosc co jest nie tak... ja trzymam kciuki zeby to nie było nic poważnego

No prawie wzorowy ale nie narzekam bo przecież kazde dziecko ma coś za uszkami ;-)

Wlasnie chcialm pisac jak tam maly terrorysta?:)

a dziękuję .. dobrze :-D

Świetnie, że synek daję Ci się wyspać i nie masz z nim problemów :)
Jak dziewczyny piszą koniecznie badaj się i jeszcze raz badaj, bo to bardzo niebezpieczne. Szczególnie przy maleńkim dziecku. A lekarz nie ma jakiegoś pomysłu z czego to może być??

Lekarz (taki ogólny) twierdzi ze to jednak przemęczenie, ale to przeciez ja wiem czy jestem przemeczona czy nie, czy sie wysypiam czy nie itp. A on uparcie twierdzi ze to na pewno to. No wiec szukam przyczyny gdzie sie tylko da na własna rękę.

Do góry