reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
cześć Bafinko. Ja już lepiej. Już się raczej pozbierałam, musiałam żyć dalej.Rozpoczęłam staranka pełną parą. Bardzo bym chciała, żeby już się udało. Też słyszałam opinie,że po poronieniu szybciej się zachodzi w ciążę, ale jak będzie, zobaczymy.
A jak u Ciebie?

Cześć kwiatuszq20. A ty jak?

Ja dziś 13 dc.Jajniki bolą od rana, zrobiłam test owulacyjny, tak raczej na odczepnego, alebo dlapotwierdzenia - owulacja będzie do 36h. Ciekawe zaktórym razem się uda. Ufffff....I znów wszystko odpoczątku.

Ko0chanie, takmi przykro
Ale nie przejmuj się. Bedzie dobrze, trzeba zawsze być dobrejmyśli.Wiele dziewcząt z pco zachodzi w ciążę. Trzymam mocno kciuki i tulę.

u mnie tez sa przypuszczenia ze moge miec pco bo te dlugie cykle po 40 dni brak owulacji bo pecherzyki nie rosna a jak juz rosna to nie pekaja. Jutro wizyta u gina.

ojej my to mamy ciężkie życie... najgorsze jest to że ja nigdy na nic nie chorowałam okaz zdrowia jestem a ty nagle jak grom z jasnego nieba taka wiadomość... trudno to przełknąć ale nic na to nie poradze... jutro dzwonie do gina bo mam skierowanie do szpitala na badania ale nie wiem kiedy mam tam jechać...

Ikasia, dobrze że się nie łamiesz, i to prawda, organizm musi dojść do siebie, więc teraz mogą wystąpić różne zawirowania.

Agness, no to do dzieła :D U mnie 8dc a już 2 dzień skok, zupełnie nie wiem co jest granę, ale myślę, że to od stresa związanego z mieszkaniem, tak więc odpuszczam cykl, nawet przytulanek nie było :D

reklama
LILITH - a może jednak......... Głowa do góry.
U mnie też coś się poprzestawiało.
Owulka powinna być środa-czwartek, a ja w sobotęzrobiłam z ciekawości test owulacyjny,bo mnie strasznie jajniki bolały i wyszedł pozytywny. Dziwne. I jak tu coś zrozumieć?
Przytulanko było wniedzielę i dziś, ale jakoś nie wierzęże tak szybko mi się uda.
Dziś strasznie się dziwnie czuję. Mam dziwne uczucia, co jakiś czas mnie mdli, i słabo mi się robi. Coś mnie chyba będzie rozbierać.
A pogoda przepiękna, muszę mojego M na jakiś spacerek wyciągnąć.
Pozdrawiam>>>>>>>>>>>>

Do góry