reklama
kacha10
Fanka BB :)
Ja tu zagladam codziennie. moze nowe kobietki niebawem sie tu pojawia.
Lilith u mnie @ tez sie konczy i od pon. zaczne mierzyc temp. i porownywac ja z ta ostatnia.jak owulka bedzie tak pozno jak ostatnio to mam duzo czasu jeszcze do intensywnego dzialania.
Lilith u mnie @ tez sie konczy i od pon. zaczne mierzyc temp. i porownywac ja z ta ostatnia.jak owulka bedzie tak pozno jak ostatnio to mam duzo czasu jeszcze do intensywnego dzialania.
Cześć dziewczęta.
Wróciłam do was po dłuuugiej nieobecności.
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie znowu do waszego grona.... Choć szczerze, wolałabym pozostać w kwietniówkach, ale los chciał inaczej.
Pozdrawiam was kochane: LILITH, Bafinka, Pysia, kwiatuszek, i inne dziewczynki,które pominęłam.
Wróciłam do was po dłuuugiej nieobecności.
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie znowu do waszego grona.... Choć szczerze, wolałabym pozostać w kwietniówkach, ale los chciał inaczej.
Pozdrawiam was kochane: LILITH, Bafinka, Pysia, kwiatuszek, i inne dziewczynki,które pominęłam.
kwiatuszekq20
witam was moje kochane,nie wiem czy cos u mnie bedzie w pt powinnam dostac@ albo w czwartek bo ostatnio mialam 26dc ale nieraz jest25,niby nie mam zadnych objawow jakies tam zaparcia ale to u mnie norma tylko mam duzo sluzu ale t tez bywalo,temp wysoka ale to tez nie nowosc ,sutki bola tylko przy mocniejszym dotykua tak nic chyba dupa z tego
kwiatuszekq20
Witam Agness co u Ciebie?
Bafinka
agnes kochana bardzo mi przykro z powodu twojej straty tule.. słyszałam ze po poronieniu łatwiej zajść w ciaże wiec może niedługo ci się znów uda i fasolka będzie z tobą tego ci życzę:*
resztę staraczek również witam i życze miłego popołudnia
resztę staraczek również witam i życze miłego popołudnia
reklama
lkasia
A u mnie dzisiaj @ przyszła...dość niespodziewanie....bo po pierwsze po cichu sie jej nie spodziewalam...a przynajmniej nie teraz, tylko conajmniej za tydzien....a po drugie dzies tak w srodu , ale bardzo glęboko liczylam, ze nam sie udalo....a tu nic...no ale nowy cykl...nowe nadzieje....ale moze to dobrze ze bo to znaczy, ze organizm zaczyna sam pracowac po tabletkach nie?>
Podziel się: