reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam Cie w naszym gronie,trudno mi powiedziec moze powinnas to tez skonsultowac z lekarzem zeby jeszcze gorzej ci nie zaszkodzily tabsy.Jak widzisz my tez staramy sie wszystkie milo bedzie sie dzielic doswiadczeniami i spostrzezeniami:)Zapraszamy

reklama
beatka witam ja myśle że powinnaś mieć stymulowane cykle tak jak ja od 3 dnia przez 5 dni clostinbegyt na powstanie dominującego pęcherzyka i jak już będzie duży to zastrzyk z pregnylu... ja niestety nie miałam zastrzyku i pęcherzyk nie pękł...

Bafinka moj gin mowil mi o indukcji owulacji nie wiem czy to to samo co stymulacja, ale nie chce mi tego podawac jeszcze bo mowi ze za wczesnie, ze on to daje po 6 mies staran, pozatym powiedzial nie wiem czy to prawda ale, ze po tych lekach na indukcje czesto sa samoistne poronienia i ciaze blizniacze choc to drugie nie bylo by dla mnie problemu nawet bym sie cieszyla.
W poniedzialek cos sie wiecej od niego dowiem.

Witaj Beatko, ja tez jestem z Uk.. i ciekawi mnie, skąd masz ginekologa.. my mamy G.U.M i GP a teraz zostaliśmy skierowani do kliniki.. ale gin?? Życzę aby wszystko się ustabilizowało i nadeszły normalne owulację :) Meża na wszelki wypadek badałaś ??

Witaj Lilith niestety meza nie badalam i nie bede gdyz on sie nie zgodzi bo twierdzi ze synkow za pierwszym razem zrobil nie musielismy sie starac wiec twierdzi ze u niego jest wszystko wporzadku, pozatym po usg widac ze to u mnie jest problem z pecherzykami. Ginow polskich mam tu do wyboru gdyz w Londynie jest duzo polskich klinik i tam wlasnie chodze, zwykle usg kosztuje 60f a poniewaz ja chodze na monitoring 5 razy w miesiacu to biora odemnie 20f za wizyte wiec nie jest zle.

musi oddac sperme do badania, po tygodniowej abstynencji seksualnej.

Nie wiem czy pamietacie jak pisalam wam wczesniej o tej znajomej parze, ktora starala sie 2 lata, poronien mieli 3 i wlasnie okazalo sie, ze maz musi brac witaminki. Przedwczoraj dowiedzialam sie, ze ta wlasnie kolezanka jest w 8 tyg ciazy. Tak, ze wszystko sie uklada, tylko trzeba wziac sprawy w swoje rece

Beatka witamy Cie w naszym gronie. z tymi tabl. anty bywa roznie.ja po odstawieniu tabl. anty staram sie juz 10 miesiecy i nic a cykle mam w miare regularne. w moim przypadku jak lekarz kazalby mi teraz brac tabl. anty zeby zaciazyc to nie zgodzilabym sie.ale ja Ty nie mialas po nich problemu to moze warto.Powodzenia w starankach.
Lilith dzis mam 33 dzien cyklu, temp. trzeci dzien sie utrzymuje na 36,9.boje sie, ze w kazdej chwili moze spasc i bedzie nastepne rozczarowanie.podbrzusze boli mnie roznie, raz jakosc inaczej a drugi raz w nocy bolalo mnie jak na okres.dzis nawet przez chwile myslalam , ze moze go dostalam.jak tam mieszkanko?upatrzyliscie jakies?
Bafinka Ty juz masz zinterpretowane wyniki M?Ja jak nie zaciaze do grudnia, to mojego M tez pogonie na te badanie.
Kwiatuszek moze wam sie udalo cos zmajstrowac w tym cyklu.Twoj M sie wacha to moze akurat natura zrobi mu psikusa i sie uda.trzymam kciuki.a moze przed nastepna owulka zrob mu post od sexu. i jak bedzie sie zblizac to tak go kokietuj, ze nie wytrzyma i pojdzie na calosc.

reklama
Witam Niedzielnie:-)
My ciągle działamy...zaczeliksmy zaraz jak sie pojawiła druga kreska...teraz ta kreska jest jzu bardzo intensywna, mam wrazenie ze identyczna jak ta pierwsza...wiec przytulanko bedzie i dzisiaj, i jutro pewnie...zreszta nawet jakby nie byl test pozytywny to chyba tak czesto byloby przytulanko, bo moje libido wzrosło na tyle, ze caly czas o tym mysle:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak: Z czegfo bardz sie ciesze...bo przez ostatni rok to mi sioe nie chcialo....a teraz to inna bajka...wkoncu czuje sie normalnie:tak::tak::tak: A jakb z tego wyszła dzidzia to by było super....zreszta moj Mąż chyba juz strasznie sie na todziecko nakrecił, bo mówi o tym wiecej niz ja:-):-)

Do góry