reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Czesc kobietki!ja mam dzis 32 dzien cyklu, temp. z wczoraj mi sie utrzymuje, czyli 36,9.cycuchy mam b. wrazliwe, najbardziej przy dotykaniu i w nocy tez je czulam.w nocy troche pobolewalo podbrzusze.wiec za pare dni pewnie @zawita.ja dzis tez mam duzo roboty- sprzatanie, gotowanie obiadu i zakupy bo w lodowce pustawo.zycze Wam milego dnia.

Lilith nie dziekuje,wmawiam sobie jednak ze dostane okres, zeby potem za b. nie cierpiec.moj M mnie pociesza, mowi, ze jak nic z tego cyklu nie bedzie to bedziemy sie dalej starac az sie nam uda i ze nigdzie nam sie nie spieszy.

Myslalam ze w tym miesiacu bedzie dupa dlatego nie kupilam testow owu.w zeszłym miesiacu probowalismy w 14dc i nic z tego nie bylo bo raczej bylo za pozno za tow tym cyklu w 10 i 13dc wszystko sie okaze niedlugo i jak tu sie nie nakrecac

reklama
Witam na waszym watku jestem nowa wiec moze najpierw cos o sobie.
Od 8 lat mieszkam w Anglii i tam urodzilam moich synow ktorzy zostali poczeci miesiac po odstawieniu tabletek antyk.
Teraz planujemy 3 bobaska i tu zaczol sie problem bo jestem 6 miesiecy po odstawieniu tabletek a od 3 zaczelismy starania.( tym razem chcielismy odczekac aby organizm sie unormpwal )
Prowadze regularny monitoring pecherzykow, z ktorymi jest problem bo nie pekaja i cykle sa bezowulacyjne poniewaz mam je bardzo dlugie bo 40 dniowe i lekarz twierdzi ze to chyba przez to gdyz zwykle dlugie cykle sa puste jak to okreslil.
W srode byl 26 d.c i nie bylo pecherzyka dominujacego w poniedzialek nastepne usg.
Myslalam moze zeby przez 2 miesiace znow brac tabletki i zaraz po odstawieniu sprobowac tak jak z chlopcami.

Do góry