reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

W tym miałam jakiś tragiczny spadek, tego 6dfl..
Ale wiesz co Bafinko.. ja zawsze mam niby piękny ten wykres i 12-14 dfl spada temp. i tak :D

reklama
lilith ladny wykresik ale ze zdrowiem i spaniem to mialas w tym cyklu przeboje.widze, ze sexik byl czesto, wiec moze Ci sie udalo.jak ja mam teraz temp.37,2 to na okres o ile powinno mi spasc?wiem, ze wrozka nie jestes ale czy to bedzie duza roznica czy mala?ty znasz juz tyle tych wykresow innych kobitek i u nich przed okresem spada temp. czy w dniu okresu? jak czesciej?sorki za glupie pytania.trzymam kciuki za jutrzejszy tescik.

To niestety różnie bywa.. częściej chyba spada przed @, na 1-2 dni. I spadek jest znaczny.. mnie spada do niższych. Tu masz mój stary wykres i widzisz spadek: No to zaczynamy - a raczej już kończymy.. - 28dni

Dzień po spadku zawsze dostaję @. Tym razem mi się faza lutealna przedłużyła co widać o jeden dzień :) Fatalną tą faze lutealna miałam zreszta, same górki ;/

A nie, sorki, to tu mi się fl przedłużyła :
http://28dni.pl/Aiowaa/wykresy/2010-08-31

Lilith dzieki za info.pytam bo chce sie przygotowac psychicznie na ten okres.nie chce miec wielkiego dola jak dostane @.mam juz dosc tego przezywania co miesiac.chce miec inne nastawienie i sile na nastepne staranka.

nie wspominaj o gumce i weź go z zaskoczenia to może o niej zapomni... zreszta możesz powiedzieć że staraliscie się i nic z tego wiec teraz nie ma sie czego bać..
lilith zalożyłam wykresik 28dni ;) nie wiem zabardzo jak sprawdziś wysokość czyjki a reszte w miare rzetelnie zapisałam...

Lilith i jak tam testowanko?mi dzis spadla temp. na 36,9 wiec pewnie niebawem dostane okres.cycki mam twardsze i jestem troche rozdrazniona, a tak mam przed okresem.podbrzusze na razie nie boli.cos czuje, ze nawet nie zdaze za testowac bo wredna malpa przyjdzie.

Tak jak mowilam u mnie dupa wogole nic nie bylo,caly wieczor tak mnie bolal brzuch ze ryczlam jak nie wiem i tyle.Nie wiem co to czy to owulka taka bolesna jakies 2 cykle temu tez tak mialam.Jedno dobre ze do gina ide na poczatku listopada.Sex byl w wtorek ale watpie zeby zolnierzyki przetrwaly do owulki, w srode tez ale nie skonczyl we mnie:(

reklama
U mnie odrobinę spadła, więc już wiedziałam, że nic z tego, ale dla formalności, by nikt mnie nei nakręcał zrobiłam test i jedna krecha jak nic :D
Za to w sobotę jadę oglądac mieszkanka :)

Do góry