reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Ikasia ja zaraz po odstawieniu wlasnie mialam non stop mokro, jajniki pobolewaly mnie na przemian i to bardzo,ciezko w podbrzuszu- jakby mi cos tam puchło, no i ochota na sex tak wzrosla, ze myslalam tylko o bzykanku.owulka moze przyjsc szybko po odstawieniu, wiec prawdopodobnie masz dni plodne.a ile bralas tabl.?staracie sie o dzidzi?

reklama
Ja tebletki brałam 7 lat, z jedną krótką przerwą......a o dzidzi sama nie wiem czy sie staramy....stwierdzilismy ze teraz poprostu przestajemy uważać i zobaczymy co bedzie....chociaz ja bym bardzo ale to bardzo juz chciala....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ostatnio bolaly juz mnie troche piersi.Temp dzis juz tez byla nizsza zawsze mialam 37,1 a dzis 36,8 a dopiero spadala zawsze przed sama miesiaczka a nawet w jej dniu.Jedno co to czesto mam zgage ale nie wiem sama czy wczesniej tak mialm czy nie juz glupia jestem

Lilith u mnie dzis 14 dzien cyklu, od 4 dni mam temp. 36,5.sprawdzilam sluz - jest rozciagliwy,ale nie niezbyt gesty.zrobilam test owulacyjny i sa 2 kresk, raczej jedankowej intensywnoci.wiec w koncu cos zaczyna sie u mnie dziac.dziasiaj musze zgwalcic meza bo pozno wroci, bedzie zmeczony i pewnie za b. ochoty miec nie bedzie.zastanawiam sie,jak tu teraz wspolzyc-codziennie czy co drugi dzien?

No zobaczymy co sie bedzie dzialao zawsze dzien przed mam plamienie delikatne a nastepnego dnia powodz.czyli wypada to na pt sobote.Tak bym chciala zeby nie pzyszla wtedy sie pomysli co dalej czy testowac choc juz mnie kusi ale to raczej za wczesnie

reklama
Do góry