reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

uuu to idz do ginka i cytologie zrob, ja wtedy co poronilam to wlasnie prawdopodobnie przez te problemy z pecherzem. No i chyba przez to przez caly rok nie moglam zajsc...miesiac po poronieniu robilam cytologie i wyszedl jakis stan zapalny,a to wszystko przez plyn ziaja do higieny intymnej...odstawilam plyn w lipcu, w sierpniu dostalam normalnie okres, a we wrzesniu juz nie dostalam. Uplawow co prawda nie mialam ale caly czas mnie pieklo i swedzialo, u ciebie tez co moze sie dziac...lepiej to wyleczyc

reklama
Dokładnie, lepiej to sprawdzić.
Za to jak ma się za długo przed @ brudzenie, czy też plamienie to to oznacza, że któryś hormon źle pracuję, ale już nie pamiętam który :(

mandrzejczuk właśnie że mnie nic nie swędziało ani nie piekło tylko upławy...i to parę dni i tyle...
A zobaczę czy teraz się coś będzie dziać w tym cyklu. Jesli tak to pewnie wybiorę się do ginki

Eh jutro mam rozpoczęcie roku studenckiego - jechać czy nie na rozdanie indeksów i uroczystość oficjalną? Nie chce mi się :baffled::baffled::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie musi piec czy swędzieć. U mnie o infekcji dowiedziałam się przypadkiem, bo myślałam, że plamienia po @ są nienormalne [ a jednak tak po prostu mam od badania szyjki - tzn. tak było bo już za często jej nie badam, ale wtedy gdy są płodne dni ] plus bóle podbrzusza. I to wszystko :)
Więc czasem lepiej się przebadać i zrobić wymazy.

LILITH tak chyba zrobię, bo może właśnie dlatego nie udaje nam się zajść w ciążę. Co prawda to dopiero 2 cykl starań ale jakieś wątpliwości mam odnośnie tego co się dzieje :baffled::baffled: Raz jest dobrze, zaraz jakieś upławy

A w ogóle to mam zrobić porzadek w walizce z plytami i dopisać filmy do listy a jakoś mi się nie chce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz, białe upławy, nie smierdzące to może po prostu śluz, bo przeciez on normalnie występuje przez długa część naszego cyklu. Ale jeśli tylko coś czujesz, że jest nie tak, lub upławy są brązowe czy jakieś nie tegeś, to lepiej iść porobić wymazy.
Mi lekarz powiedział, że ta moja infekcja była najzwyczajniej od mydła, bo nagle zaczełam sobie dodawać do kąpieli..
Czasem lepiej dmuchać na zimne :)

ja dziś pierwszy dzień na uczelni teoretycznie powinnam być w szkole jeszcze ale że teraz studiuję podobny kierunek do poprzedniego to zostałam zwolniona z wykładu... i dzięki Bogu bo od 8 do 13 słuchałam o transporcie i spedycji i już wymiękam mózg mi się lasuje....

u mnie 10 dc więc teoretycznie dni plodne sie zaczeły ale temperatura stoi już 2 dzien na poziomie 36.5 więc chyba malo na owulkę...

pewnie teraz bedzie spadac i pozniej ci sie podwyzszy, popatrz w necie na przykladowe wykresy to zrozumiesz o co chodzi kochana.U mnie 19dc i jest masakra zjadlam kilka rodzynkow w czekoladzie i mnie mdli gdzie zawsze moglam jesc garsciami a dzis czeka mnie impreza u znajomych nie wiem jak to przetrwam fatalnie sie czuje i mam podwyzszona cisnienie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, ale temp. na owulkę spada.. nie rośnie.. to jest tak: następuje skok, trzeba tez liczyć dzień szczytu sluzu i szyjki i od tego owulacja mogła nastąpić 3 dni przed skokiem jak i do 3 dni po. Tylko własnie trzeba szczyty wyłapać :D Głowa do góry i się nie poddawać :)

Do góry