reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

mandrzejczuk nie będzie źle, musi być dobrze

A ja wciąż czekam na @
przyjdzie czy też nie? Oto jest pytanie :D
Poprzednie cykle 34 i 29 dni, a co teraz będzie? Hmmm..... I nie wiem czy warto już testować czy nie....
w brzuchu ciężko i jakoś tak mdło i to nawet nie schizy tylko faktycznie odczucia...
Dzieki za linka testów ale jak się nie uda to chyba zamowię jakieś przez allegro ;] z 10 sztuk powinno wystarczyć....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bafinka ja mierze temp. od paru dni. narazie mam takie pomiary:36,6; 36,7; 36,6; 36,5 ; 36,6.na razie to my malo mamy tych pomiarow, zeby cos stwierdzic.od pon. zaczne robic testy owulacyjne, bo z ta temp.nie wiem czy mi wyjdzie.nie mam tu doswiadczenia i boje sie ze zle zinterpretuje wyniki.ja mam dzis 10 dzien cyklu.w weekend planuje sexik.w koncu trzeba zaczac bo moj post trwa miesiac.zbieram sie do pracy wiec Was opuszczam.milego dnia.

No to powodzenia ja to juz mam psyche zryta na maxa bo mi sie sni ciagle ze jestem w ciazy itp, jak bym byla to narazie nikomu nie powiem tylko wam moj maz ma niedlugo urodziny zrobie mu niespodzianke ale czy bede

z ta temperaturka to tez nie wiadomo...teraz zimno sie robi, wiatry, katar szybko mozna zalapac, a jak organizm troszke oslabiony to i ta temperatyura sie zmienia. Ja bym bardziej ufala testom

No i przylazla w nocy @
Obudzil mnie okropny ból brzucholka w nocy - eh, męczylam się :-:)-:)-(
mandrzejczuk testy kupiłam jakieś na allegro :-):-) zobaczymy co to wyniknie

Tak więc dziś 1.d.c

reklama
mandrzejczuk w sumie 2gi bo pierwszy się nie liczy, gdyż po odstawieniu gdy miałam @ to dopiero pod koniec cyklu dostaliśmy zielone światlo na starania ..
nu
a w ogóle to nie wiem czy aby nie wymagam znów jakiegoś leczenia, bo ostatnio to upławy miałam i brązowe, i różowe, a białe też się zdarzały... :baffled::baffled:

Do góry