reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

dziewczyny bierzcie te testy owulacyjne ja tez zwlekalam z nimi caly rok, a to kasy szkoda, a to moze teraz sie uda...dupa nic nie szlo ja kupilam jakies testy za 26zl czyli malo dalam i sprawdzily sie i pomogly owulke pokazaly i dzidzia tez juz kielkuje. Nie poddawajcie sie, ja wiem co czujecie sama to przechodzilam, a teraz odliczam dni w kalendarzu od wizyty do wizyty u lekarza. Za tydz mam nadzieje, juz ujrzec malutkie serduszko

reklama
Ja się nie poddaję :)
Spokojnie czekam na swoją kolej :)
Testy już kiedyś uzywałam i za każdym razem właśnie zaszłam bez nich :D
No ale zobaczymy jak będzie w tym cyklu.

Kwiatuszeq a co jest z pęcherzem?? Zmień godzinę pomiaru, ja od dietki też latam często do kibelka ale jak już przysnę po 5 to spię do po 9 i wtedy mierzę :)

mandrzejczuk zarzuć linka które konkretnie testy owulacyjne kupiłaś, bo jak dostanę @ wkrótce to i je sprobuję i kupię. O :-)
a dziś mam 28my dzień i cisza, jakiś śluz miałam rożowy czy to czerwony ale malutko go było i nie wiem czy to zwiastuje @ czy nie... okaże się wkrótce...

pysia888 trzymam kciuki zeby nie przyszła, a mnie wszystko wk chodze jakas rozdrazniona,rzeczy ktore kiedys mnie bawily to mnie wk, na twarzy jakies pryszcze wychodza mi, chyba ze to wszystko przez te przeziebienie,zawsze jest cos co zmyla mnie juz mnie to wk,na dodatek dzis dowiedzialam sie o koloejnej ciazy kolezanka

Ostatnia edycja:
Te testy owulacyjne obecnie sa w aptece super-pharm.koszt 19,99 zl za 2 opakowania wiec sie oplaca.sa tez tam testy ciazowe za 2 szt. wychodzi 8,99 zl -tez tej samej firmy.ja sie ostatnio obkupilam bo z reguly latam do apteki w poblizu domu i za 1 test ciazowy place 14 zl.wiec mam dosyc przeplacania.

reklama
uuu no to taniutko faktycznie, ja tez kupowalam po minimum 13zl testy to tez interes nie za tani wychodzil, no i ponad 4 dychy tez bylo mi szkoda na owulacyjne...

Do góry