reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

ja sie czuje swietnie, czasem juz bym chciala miec jakas mdlosc czy niestrawnosc, bo tak to wogole nie czuje, ze jestem w ciazy ;-) ciebie tez czasem pobolewa podbrzusze? Bo mnie tak i chociaz wtedy wiem, ze cos sie dzieje w moim organizmie. Kurde dopiero byl 4 tydz, a juz jest 6 ale ten czas szybko leci :tak: A to twoja pierwsza wizyta czy druga? Ja pierwsza mialam tydzien temu a za 2 tyg mam juz druga

reklama
Witam dziewczynki.przygotowalam sobie plan dzialania na ten cykl.po raz pierwszy bede mierzyc sobie dowcipnie temp. bede zapisywac wyniki i sporzadze sobie wykresik. w dodatku kupie testy owulacyjne i tez je zastosuje.wyczaje w koncu ta kom.jajowa.nie bedzie sie ze mnie co miesiac smiac.tylko zeby to byl normalny cykl bo tamten byl bezowulacyjny.trzymajcie kciuki. Mandrzejczuk i czarna zazdroszcze wam tych ciaz.tez bym chciala do Was w koncu doloczyc.

Mandrzejczuk to bedzie moja 1 wizyta, wolałm iść troszke pozniej aby było coś widać :) Ja tez mam to ze wogole nie czuje ze jestem w ciazy zeby nie zatrzymanie @ ;p podbrzusze hmm czasami ale to naprawde rzadko. Kacha napewno ci sie uda mi pomogly wlasnie testy owu a temp nie mierzylam bo bylam nie systematyczna heh daj mi maila to wysle Ci taka karte co na kompie otwierasz dodajesz cykle temp oznaczasz itd :) Powodzonka

Widze dziewczynka ze tez zaczełyscie mierzyc tempke tak jak ja.Zobaczymy co sie teraz okaze w tym cyklu.Staram sie nie myslec ale to mierzenie temp i wokolo same kobiety w ciaży ciagle mi to uswiadamiaja.Dzis nasza 1 rocznica:)Zobaczymy trzeba czerpac radosc z zblizen:)Pozdrawiam i zycze fasoleczek.Mysle ze teraz juz bede na bierzaco ale widze spokojnie tu bylo ostatnio.

moje gratulacje z okazji rocznicy! Zycze Ci aby udalo Wam sie jak najszybciej splodzic dzidziolka. Nam udalo sie wlasnie zaraz po pierwszej rocznicy ;))

reklama
Kwiatuszek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.mlode z Was malzenstwo.ja z mezem mamy juz za soba 2 lata i nie cale 3 miesiace.to zycze udanej zabawy.
Czarna moj mail to: biokasik@onet.pl. dzieki za pomoc i rade.

Do góry