reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Ciagle boli mnie brzuch jakby owulka trwala 4 zamiast 1 dzien.w zeszłym mies tez tak bylo bo mialam te zle wyniki.Teraz pr dosyc czesto zob co z tego wyjdzie.Jak sie nie uda odkładam staranka do maja .Mandrzejczuk a jak u Ciebie? Ja mam dopiero 14dc

Czarna dzieki serdeczne za karte.jest rewelacyjna, tylko musze ja obcykac dokladnie.dzis mierzylam temp. poraz pierwszy i wyszlo 36,6.
Bafinka ja mam 6 dzien cyklu, wiec tez nie dlugo zaczne staranka.jeszcze mam lekkie plamienie.narazie wzmacniam swoja flore lactovaginalem. zostalo mi jescze 3 dni kuracji.mysle, ze poczekam do 12 lub 13 dnia cyklu i pojdziemy na zywiol.w sob. minie miesiac od ostatniego naszego numerku.Bafinka tak b. chcialabym, zebysmy w tym cykl mogly w koncu sie radowac a nie dolowac.zycze Ci powodzenia.
Kwiatuszek mnie na owulke jajnik czasami pobolewa 3,4 dni. wyczytalam gdzies, ze niby to jest bol okoloowulacyjny a sama owulacja juz nie boli.wiec moze jestes dopiero przed i zaraz bedzie owulka.

czarna u mnie karta tez dziala choć narazie nie wiem o co w niej chodzi od środy mierze temp zobaczymy czy pomoze...
kacha10 ja to już na lajcie podchodzę do tego cyklu... moje nerwy ii dolowanie nic nie pomogą... w czwartek ide do nowego gina i narazie na tym się skupiam...

Bafinka ja powoli odbijam sie od dna.nie poddawaj sie.damy rade.wazne ze zaczelysmy nowy cykl.dolowac sie jeszcze zdazymy, jak za miesiac sie nie uda.zobaczysz co Ci ginek powie- moze cos wymysli madrego i Ci pomoze.badz dobrej mysli.

Ale mnie tu u was już wieki nie było :)
I jak tam??
Ja dziś dostałam @ więc czas staranek rozpocząć :)
W tym cyklu szaleję z żelem i z ciekawości z testami owulacyjnymi. Zobaczę, czy sa w miarę zgodne z moim skokiem :)

reklama
Do góry