reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Ja po odstawieniu w lutym mialam regularnie co 28 29 dni a teraz sie zaczeło bardzo krwisto,bolesnie a przedewszystkim cykle co 25 26 dni tak samo jak moja siostra,mowi sie ze to jest podobnie w rodzinie ale kurde nie myslalam ze taka akcja u ciebie.Myslalam ze jestes na bank w ciazy.trzymaj sie kochana bedzie spoko moze teraz w koncu cykl sie unormuje.ja akurat nie brałam luteiny bo od lutego jak odstawilam tabl to miesiaczkowalam co miesiac a staranka dopiero teraz zaczelismy

reklama
Kwiatuszek ja tych staranek zaczynam miec juz dosc.musze spasowac bo seks to juz za dobrze mi sie nie kojarzy.ja luteiny tez nigdy nie bralam dlatego nie wiem jak to jest.zycze Ci szybkiego zafasolkowania.u mnie to jednak potrwa.moze zdaze urodzic te pierwsze dziecko przed 30, teraz mam 28,5.A Ty ile masz lat?

Z ta praca to tez mam pod gorke, dlatego wstrzymywalam sie z dzieckiem. przez 3,5 roku robilam caly etat na zastepstwo a teraz mam pol etatu dla siebie i zdecydowalam ze juz dluzej czekac nie bede.bo umowy na czas nieokreslony raczej sie nie doczekam a ta prace za jakis czas tez moge stracic.moj maz ma 31 lat i zartuje ze on jest za mlody na dziecko.

to moglby reke z moim podac:) wazne ze ci sie cos przysluguje ja mam swoja dzialalnosc ale nie idzie za dobrze i zdecydowalam sie zamknac i szukac czegos innego a po za tym kobiety prowadzace firme na malym zusie nie maja korzysci z ciazy bo chorobowego jest jakies 250zł a po 2 nie przysługuje wychowawczy dlatego zostalibysmy z 1 pensja

więc ja się melduję wróciłam od lekarza miałam usg normalne i lekarz zobaczyl pęcherzyk w tamtym tyg miał 6 mm w tym 7 mm powiedział że zawolno rośnie jak na ciąże i że to pęcherzyk domniemany czy jakoś tak... nie wiem co o tym myśleć powiedział że ciąża raczej to nie jest... też dostałam luteine jak jest dzidzia to na podtrzymanie ale bardziej prawdopodobne jest wywołanie @.... ostatnio jak ją brałam mimo braku ciązy i tak nie dostałam@ wiec nie wiem co to będzie....

o mamusiu...wspolczuje Wam...trzymam kciuki zeby w koncu sie udalo...
ja ma do Was pytanko ile kosztuje u Was beta HCG? Bo u mnie mowili, ze 8zl a dzisiaj okazalo sie, ze 30zl ! Co tak drogo? Niecj oni spierdzielaja za tyle to ja se 3 testy kupie i oplace 1/3 wizyty u lekarza...i nie wziela tych wynikow...

A jak to wywoływanie się ma do tego, że gdy mamy cykl bezowulacyjny, to on się bardzo wydłuża ale owulacja w koncu się pojawia, tak jakby łączy dwa cykle i gdy dojdzie do @ tej śródcyklicznej, najczęściej właśnei wtedy pojawia się owulacja. I co gdy wywołamy a przecież owulacja może jeszcze się pojawić i to w każdej chwili??

reklama
mandrzejczuk Oj, kochanie, nie zostałaś sama. Ja cały czas was podczytuję i pilnowałam Żebyś wkońcu ujrzała 2 kreseczki. Przesyłałam cały czas fluidki. Ty też kochana dbaj o siebie.

Do góry