reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Bafinko, bardzo mi przykro ;(
Ciągle trzymam kciuki mocno za Ciebie, bo wiem przez co przechodzisz.
Za resztę dziewczyn też &&&&, mam nadzieję, że za kilka dni zobaczycie ładne II kreseczki :)

Karolaola dzieki za informacje. ja po odstawieniu tabl. tez sobie wkrecalam rozne objawy ciazowe.wiec trzeba brac na wszystko poprawke.u mnie cykle po odstawieniu byly regularne 27-31 dni.
ja jestem pewna ze to grzybica.wypytalam sie w aptece i kobiet, ktore na to chorowaly i kazda stwierdza ze te objawy sa pod grzybice. moj maz tez ma typowe objawy. smarujemy sie mascia clotrimazolum a w czw. ide do ginka po leki i bedziemy kurowac sie razem.dzis mam 30 dzien cyklu i okresu na razie brak.tez za b. na niego sie nie czuje.
Mandrzejczuk robilam wczoraj test ale wyszla 1 krecha.mysle ze to moglo byc za wczesnie.ja jeszcze sie ludze ze moze mam ta grzybice przez ciaze, bo nigdy na to nie chorowalam.a jak bylam ostatnio u ginekolog to bylo wszystko ok.co bedzie to bedzie, zalezy mi zeby sie tego chorobska pozbyc.wiem co przezywasz, ja tez czasem trace ochote na sex.w dodatku teraz musimy sie leczyc i po tym wszystkim nasze starania oslabna.
Bafinka a jak tam twoje swedzenie?masz cos oprocz tego?ja juz tych grudek mam coraz mniej, praiwe wogle,dalej swedzi,po masci jest lepiej,i czasem wycieka ze mnie b. duzo sluz jak bialko od jaja.a jak ostatnio mialas cykle?my te testy robimy za wczesnie.moja kolezanka jak spoznial jej sie okres 2 tyg. to zrobila test i wyszla jej blada druga kreska.

nie wiem co to za infekcja ale już chyba przechodzi bo już nie swędzi śluz jest bez grudek może to dzięki tej globulce co wczoraj sobie zaaplikowałam... a mój mąż objawów nie ma... w czwartek idę do gina na usg i po coś na wywołanie.... ja ogólnie z okresam mam problem przeważnie muszę go wywoływać.. w tym m-cu brałam wspomagacz clo i dlatego się łudziła że może coś z tego będzie... strasznie mi przykro ale nic nie moge zrobić...

Bafinka nie wiedzialam ze masz problemy z cyklami. moze jeszcze niz straconego.jak ja teraz nie zaciaze to w nastepnych miesiacach bedzie trudno.raz ze juz mamy dosyc starania, po drugie ta infekcja nas odrzucila.moj maz wczoraj stwierdzil ze juz mnie nie rusza bo go zarazilam i jak cos to w gumce.mam nadzieje ze zartowal. jak wrocisz od gina to napisz co i jak u Ciebie.

.moj maz wczoraj stwierdzil ze juz mnie nie rusza bo go zarazilam i jak cos to w gumce.mam nadzieje ze zartowal. jak wrocisz od gina to napisz co i jak u Ciebie.

wiesz co gdyby moj maz tak powiedzial to juz dawno bym go zdzielila :wściekła/y: a skad on wie, ze to ty jego zarazilas, a nie on ciebie? Jezu ci faceci to maja mozgi...

Bafinka kochana przykro mi, ze tak musisz sie meczyc, ja co prawda tez sie staram bezowocnie ale chociaz miesiac w miesiac mam ten okres...
dzisiaj pobolewa mnie brzuch, chyba raczej dostane okres...:-(

Mój mąż tylko raz się ode mnie zaraził, a tak to w ogóle nie miała zadnych objawów tylko ja się męczyłam.

Bafinka i kacha10
ja też myślę, że może z tym testem poczakać. W pierwszej ciąży II kreski zobaczyłam jakieś 1,5 tygodnia po terminie miesiączki, a w jej dniu była jedna kreska. Także &&&&&& jeszcze trzymam;-)

Tak też myślę, że to wszystko przed miesiączką. I byłby tego nawet plus gdyby moje piersi zostały takie jakie są od około 1,5 tygodnia duuuuuże (byle już niebolące):-D Strasznie się wypełniły co również mężowi się podoba.
Ale i nadzieja jest:zawstydzona/y:

Karolaola trzymaj za nas mocno kciuki.mi po odstwieniu tabl. bardzo szybko cycki zmalały (ogolnie to ja zawsze mialam male),ale wtedy to byl szok. dopiero po 8 miesiacach zrobily mi sie troche pelniejsze.nawet kolezanka ostatnio sie pytala czy nie jestem w ciazy bo widzi ze troche biust mi urosl. ale to bylo miesiac temu i wtedy dostalam okres.
Mandrzejczukdla nas ta infekcja to wielki szok, 10 lat ze soba wspolzyjemy i nigdy nie bylo takich akcji a tu nagle cos takiego.ja widze ze moj maz ma dosyc juz tego bezowocnego starania.nic nie mowi ale pewnie jego meska duma cierpi ze juz tyle miesiecy i nic.faceci to wogle dziwne stworki.

reklama
Do góry