reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Pysia domyślam się, u mnie też radość była ogromna jak po ponad miesiącu od czasu jak powinnam wziąć drugą dawkę zastrzyku dostałam @ a niby miałam i do 6 miesięcy czekać :D

reklama
Witam dziewczyny :-)

Widzę, że miałam ogromne szczęście, dwa razy po odstawieniu jestem i za każdym razem @ przychodziła w porę :-) A cykl utrzymuje się w miarę w normie. Uff...

Nasienie faktycznie utrzymuje się dłużej w dni płodne, wiele też zależy od pozycji, niektóre sprzyjają głębokiej penetracji (mówiąc dosadnie). A najlepszym sposobem na prawidłowe zassanie nasienia przez macicę jest... orgazm ;-) :-) Wtedy potrafi wypłynąć po kilku godzinach, nawet jeśli jest się na nogach ;-)

Lilith no to nieźle :-D:-D:-D
Hope ho ho ho co za informacje :tak::tak: ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Każdy mówi, że dobra jest pozycja na pieska, bo to głęboka penetracja:-)
Ja tam wszystko robię i zobaczymy czy się uda...

cześć moje złote!
widzę że ma sporo do nadrobienia!

Ale zacznę od swojego początku. W poniedziałek wyjechaliśmy z mężem, córką i znajomymi na mazury. Zakładałam że w tym tygodniu dostanę @ i nie byłam pocieszona.. We wtorek zaczely mnie boleć sutki więc już wiedziałam, jak w zeszlym miesiącu ze lada moment będzie krwawica.. A w środę, słuchajcie moje drogie, z sutka zaczęła mi lecieć siara, albo coś na jej podobę.. Sutki bolaly przy tym bardzo ale że to wakacje to się tym nie przejmowałam zbytno i piwkowalo sie c o drugi dzień z mężem na zmianę:) Oczywiście caly wyjazd bociany w locie i te sprawy... Z racji że okres powinien już dawno być, boli mnie brzuch te sutki i coś z nich leci, godzinę temu, 5 min po przyjeździe zrobiłam test ciążowy ........................ II kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nogi mi sie trzesą jeszcze!! poprostu nie wierzę!! DWIE GRUBE KRECHY!!!! Dziewczyny....... ja jesrem w ciąży!!

Ojjj dawno mnie tu nie było a tu na dzień dobry takie wiadomości !! Mardola gratulacje wielkie!!!!! Super po przesyłaj mi jakieś zarazki żebym też za fasolkowała :-D

reklama
Margola Gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Tlo juz druga Agnes tez a ja????????? A ja mam kur*** ciote!!! W dodatku przyszla o 4 dni za wczesnie i w zwiazku z tym staranka na bank byly w owulacje i czemu dalej nic? ;(((\

Urlop byl super, wyluzowalam sie i co? I dupa, powiem Wam szczerze, ze opadlam juz kompletnie z sil, rok staran strzelil jak z bata.
Powiedzcie mi czy idac teraz do gina mam zrobic podstawowe badania i isc z nimi? Bo bez sensu byloby isc i placic 80zl za wizyte, na ktorej on mi powie to samo co na ostatniej i kaze tylko zrobic badania...

Do góry