reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Mandrzejczuk - ściskam mocno. Pójście do gina to chyba dobry pomysł, zrobienie wyników nie przeszkadza w dalszych starankach. Tylko równocześnie niech mąż zrobi badanie nasienia, żaden facet tego nie lubi, ale to dość częsty problem. No i u faceta tak naprawdę po jednym badaniu wiadomo czy plemniki są, ile, czy są odpowiednio ruchliwe, a z dagnostyką trudności z zajciem w ciąże u kobiety jest o wiele więcej zachodu.
Sciskam i pozdrawiam

reklama
mandrzejczuk całuję cie cieplutko. Nie poddawaj się, głowa do góry. Wiem skarbie co czujesz, czuję sie tak samo! Ale cóż na to mogę zrobić.... Wypłacz się, to na chwilę pomaga! A do lekarza jak najbardziej. Może coś pomoże. Ja też dziś mam doła strasznego. Choć do @ jeszcze czasu mi został dużo, (tak mi się wydaje), i strasznie mnie jajnik boli.... poprostu wytrzymać nie mogę. A to też -raczej-nie owulacja. Nie wiem co jest grane.

mandrzejczuk kochana trzymaj się i będz wytrwała wszystkie wiemy jakie to okropne to wieczne czekanie ale cóż my mozemy zrobić? badania jak najbardziej zrób może masz coś nie groźnego co łatwo da sie wyleczyć? i lada moment będziesz miała fasolkę:-)
mnie nadal bolą sutki i jest to dla mnie nowe doznanie bo wczesniej tak jeszcze nigdy nie miałam.. a do okresu jeszcze daleko...

Dziekuje Wam....
Dziewczyny, a orientujecie sie moze ile moze kosztowac badanie nasienia? Poczytalam sobie troche winternecie i warto sprawdzic najpierw nasienie, bo po tym jednym badaniu bedzie jasne na 100% czy plemniki sa w porzadku, a u kobiety trzeba wykonac kilka badan pod roznymi katami i jest z tym wiecej zachodu, a jesli przyczyna tkwi w plemnikach to warto zaczac moze od zbadania nasienia?

Mandrzejczuk nie mam pojęcia ale mi ginka mowila, zebyśmy probowali a jak po pół roku się nie uda to żeby do niej przyjść i mówila, ze na badanie nasienia by nas pokierowała.... ale ja narazie olewająco do staranek, nie myslę o tym, 3 razy było niby w dni plodne przytulanie i tyle :-D:-D:-D mam 5 testów i może zrobię początkiem sierpnia jeden ;] ale wątpię.. .w dodatku jakieś zapalenie pęcherza mam chyba... a własnie... Ty tez miałaś cos z pęcherzem raz jak pamiętam i napisz co i jak to wyleczylas ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mandrzejczuk - cena badania nasienia to od 50 do 100 zł w zależności od miejsca i miasta, naprawdę myslę, że warto je zrobić. Nie potrzeba żadnego specjalnego skierowania. I dopiero z tym wynikiem do lekarza na dalszą diagnostykę

aaa czyli niedrogo az tak...

pysia888
no ja sie leczylam uroseptem, mialam tam jeszcse jakies tableteczki, masci i caly czas pije herbatke zurawinowa no i jak na razie odpukac juz ponad miesiac nic mnie nie lapalo, a jak bylam u lekarza to wtedy sie caly czas meczylam z tym pecherzem, ale on nic niepokojacego niezauwazyl, tylko jakies milimetrowe pecherzyki w jajniku ale mowil, ze one sa niegrozne i nimi sie zajmuje jak osiagaja 2cm, wiec moze jednak to te cholerstwo? Nie wiem

anecia111 juz wchodze na priva...

reklama
Do góry