reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hehe u mnie to juz takie figury geometryczne odchodzily, ze hoho :-D u mnie obecnie 27 dzien cyklu...mialam dzis delikatne klocie ale...no zobaczymy czy to na @ czy na fasolke. Dziewczyny mam do Was pytanie, jak u Was jest ze sluzem przed @? Bo normalnie to przed miesiaczka powinno byc "sucho" a mnie dzisiaj prawie zalewa, juz 2 razy myslalam, ze sie posikalam :-D sluz jest bezbarwny i rzadki jak woda...czy Wy tez tak macie? Pamietam, ze jak zaszlam pierwszy raz to wlasnie zamiast okresu mialam tez mnostwo sluzu, ale sporo dziewczyn ma tak normalnie prtzed @...
kurcze tak bardzo chcialabym juz zajsc ponownie i tym razem szczesliwie...ostatnio tyle moich znajomych jest w ciazy...dzisiaj tez znajoma oznajmila, ze jest w ciazy, a miala torbiele 4cm ktore utrudniaja zajscie, a ja nie mam nic i nadal nie moge...

reklama
Kobietki nadal trzymam mocno za wszystkie kciuki żebyście wreszcie zafasolkowały!!! Ale przepraszam że się rzadziej udzielam, ale nie mam sił przez te upały i w ogóle coraz ciężej mi z brzucholem i tylko odliczam do porodu.

Tak nieśmiało napiszę, że w 3 sc po odstawieniu hormonów zobaczyłam dziś rano 2 kreseczki. Jeszcze nie mogę uwierzyć, zwłaszcza, że termin @ dopiero jutro.

gratuluje ci kochana z calego serduszka ja dzisiaj czekam na @, mam nadzieje, ze nie przyjdzie ale zludna, bo wczoraj po przytulanku zobaczylam wydzieline zabarwiona na bezowo....wiec pewnie dzis alob jutro @ przyjdzie...

Vetka serdecznie gratuluje i zazdroszczę:)
madziu co do śluzu to ja przed okresem mam go dużo ale jest raczej biały... ale mną się nie sugieruj bo ja to chodząca anomalia jestem:) np wczoraj skończył mi się dni płodne staranka całą parą i w nocy obudził mnie ból sutków 1 raz w życiu mam nadwrażliwość i dodam ze mi nie mineło nadal źle reaguje na ich dotyk... czy to normalne??? moze to po tym CLO? a możę to na okres lub na dzidziusia?? ale czy to nie zawczesnie??

madzia

Troszkę za wsześnie, ale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wie!!!!!!!!!!!! MOŻE

vetka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie dziś po staremu.... zaczynam mieć ochotę na figo-fago.... nie wiem który to dc. ale cóż.... Co ma być to będzie!
Sie zobaczy. Pozdrawiam laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
Mam okres....:-( w 29dc...zesz kur** mac dokladnie w 13,14 i 15dc bylo ;przytulanko dlaczego znowu sie nie udalo? Jakas lewa jestem czy co? Ten okres to masakra! Wstalam rano z przeokrotnym bolem brzucha, 2 godz siedzialam na kiblu bo walilo sie jak z wiadra, podbrzusze tak mnie bolalo, ze myslalam, ze na pogotowie bede jechac wypilam Verdine fix i polozylam sie na podlodze w cieniu i zasnelam. Wstalam po 2 godz z ogromnym bolem glowy i prawie zwymiotowalam...albo ten okres tak mi nadchodzi albo to zatrucie tortilla z mc'donalda zjedzona po godz.22.00
Ogolnie mowiac to mam plamienie na wkladce, brzuch boli jak na @, wiec to na pewno nie fasolka...jeszcze jeden nieudany cykl i ide do gina w sierpniu nie bede czekac do wrzesnia...jesli jest cos ze mna nie tak, to wole wczesniej wiedziec, a nie sluchac do okola, ze jestem mloda i jeszcze bede miala dzieci, wlasnie dlatego, ze jestem mloda, nigdy w zyciu na nic n ie chorowalam tylko na ospe to wlasnmie dlatego nie powinnam miec problemow z zajsciem w ciaze...
Jestem juz klebkiem nerwow co miesiac, juz bardziej wyluzowana i odstresowana jak przez ostatnie 2 miesiace byc nie moge! No do diabla jasnego co tydzien wypad na mazurki, zero myslenia o ciazy, liczeniu plodnych nieplodnych, seks z potrzeby, a nie obowiazku, dobrze sie odzywiam, nie pale, nie pije, maz to samo, a zajsc nie moge? Zaraz pierwsza rocznica slubu, zaraz minie rok staran, a tu dalej nic, nic tylko wszyskie kolezanki dookola ciezarne albo juz dzieciate, nawet te jak to sie mowi "ciche wody"...
nic tylko sie uwalic i ryczec...

Do góry