reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agness no to Ci mąż zafundował prezent szczęściaro!! To teraz wypatrywać tylko weekendu i cały dzień sie taplać i ochładzać. To świetny sposob na zrelaksowanie, może dzięki temu i nastawienie do staranek będzie lepsze ??
U mnie dopiero 4 dzień, wlecze sie to niemiłościwie :D Nawet i dobrze, bo jeszcze nie kupiłam żelu.. :D

reklama
Jestem i ja :-) a nie bylo mnie, bo bylam na mazurkach opalilam sie, odstresowalam, teraz mam duuuzo pracy klientki wala drzwiami i oknami to malo mam czasu na komputer. Wlasnie mam przerwe, wiec zagladam do Was, staranka u mnie byly, rzadkie ale za to jakie :-D w przyszlym tyg tak mniej wiecej od srody bede sie spodziewac @. Dziewczyny do wrzesnia tylko 2 miesiace czyli jeszcze tylko 2 nieudane cykle i lecimy na badanka w razie czego. Pomalutku wszystko zaczyna sie ukladac, nie wiem czy juz wpsominalam, ze maz wyrobil plan, dyrektorka wyslala juz wniosek o zatrudnienie na stale wiec za tydzien moze 2 bedziemy juz wiediec czy na Boze Narodzenie bedziemy miec swoje mieszkanko ;-) no ale co najwazniejsze (odpukac) juz jakies 2-3 tygodnie nie meczyl mnie pecherz, wiec moze tra wstretna zaraza mnie opuscila? Nie wiem...
no a co tam u Was? Upaly jak jasny gwint wspolczuje ciezarnym takich meczarni

Mateczko jak gorąco!!!!! nie do wytrzymania.... A co do basenu, suuper sprawa! Mieliśmy w zeszłym roku taki wielki ponad 3m średnicy, ale szczur przegryzł dno jak leżał w garażu w zimę i teraz nam juz szkoda kasy..

O becie dzis myslałam, nawet zadzwonilam do labolatorium, ale nikt nie odbierał a później zapomniałam i umkneło..
Nie wiem już sama.. Dziś temp z rana 37,2. Nadal zasypiam a zmeczenie można pogodą wytłumaczyć. Wydzieliny prawie zadnej, a jak jest to jakas przeźroczysta, ciągliwa..

Ciekawa jestem czy jak po odstawieniu tabsow, pierwszy @ miałam ładnie po 26dniach, to teraz może być jakieś szaleństwo hormonalne?! dziś 32 dc..

Anecia, Agnes zgadza się, już po :-):-)
Jestem mega szczęśliwa, dziś załozyli neta i będe mieć w końcu do was dostęp :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pysia....no wreszcie.... już myślałam, że o na s zapomniałaś.... opowiadaj.... jak tam????

mandrzejczuk ty też.... myślałam że o mnie zapomniałaś.... ależ ci zazdroszczę.... odpoczęłąś? zrelaksowałaś się, bo to ostatni urlop.... teraz 9miesięcy.... myślenia o............ fasolce.... znowu przpowiadam.... a! czy abu twój mąż nie pracuje w banku? znajoma praca....
CMOK!!!!!!!!!!!!

Lilith też jestem w szoku, że na taki prezent się skusił, ale się cieszę.... Już wyprubowałam.... SUPEEEERRRR!!!!!!!!!!!!! Polecam!

tak w Aliorze pracuje :tak: no ja mam nadzieje, ze tym razem te twoje czary zadzialaja odnosnie fasoliki, bo z praca to idzie wszystko tak jak wyczarowalas :-D prawdopodobnie w ten piatek bedzie juz wiadomo co z ta umowa...

Anecia o tobie kochana to nie zapomnialam spokojnie. Wypoczelam sobie, opalilam sie...ze szkola mam na razie spokoj do wrzesnia, wiec cale 2 miesiace pelen luz.

pysia888 moje gratulacje rzeczywiscie ostatnio cie tu nie bylo, tak wiec opowiadaj co jak i gdzie?

Margola, jak on jest rozciągliwy to może być oznaką nadchodzącej @ bo to zmiany hormonów.. no ale różnie bywa. Zrób koniecznie tą bete a my tu kciukasy zacisniete oczywiscie ;p

Co do upałów to pamiętam w pl.. jak z córa przed porodem byłam też takie były, tragedia.
U mnie za to od kilku dni pogoda tragiczna, aż z domu się nie chce wychodzić.. no ale dziś mam już dzionek w miare zaplanowany, zaraz lece z córa baje jakąś oglądać :D

Mandrzejczuk dzięki za gratulacje :-):-):-)
Agnes, mandrzejczuk no było super, impreza trwała do 4ej rano, później długa kąpiel i padliśmy jak nie wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
przyszła @. W sumie to nie wiem co myśleć. Dziwnie to do mnie nie dociera, po 7 dniach już myślałam że coś może być na temacie a z drugiej strony jakoś mi lżej, bo wiem że okres mi sie nie zatrzymał, i że po tabsach wszystko wraca do normy..

co ma być to będzie

Do góry