U
użytkowniczka_e
Gość
Dokładnie dlatego ja będę robić teraz betę a test na pamiątkęDzięki, pewnie masz rację. Chociaż wiadomo, że najlepiej to niech się nam pozytywne prawdziwe pokazują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie dlatego ja będę robić teraz betę a test na pamiątkęDzięki, pewnie masz rację. Chociaż wiadomo, że najlepiej to niech się nam pozytywne prawdziwe pokazują
Może lepiej zrobić betę? Czasem takie miesiączki się zdarzająEh żeby było ciekawiej krwawienie trwało półtorej dnia i było go mniej niż zawsze, więc nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Zaczekam kilka dni czy się okres wróci czy nie i chyba znowu zrobię test, bo normalnie miesiączka trwa u mnie 5-7 dni
Leć na betę możesz ją nawet wieczorem zrobić i będziesz miała jasna sytuacjęOdczekam kilka dni i zobaczę jak się rozwinie sytuacja. Tak jak mówisz to może być taki dziwny okres.
To będzie najlepsza decyzja. Daj znaćOdczekam kilka dni i jak nic sie nie zmieni to zadzwonię do swojej przychodni
Najpierw seks bez zabezpieczenia a potem "błagam powiedz, że to nie ciaza"Dziewczyny błagam pomóżcie, 24 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia z mężem 25 wzięłam ellaone po której 2 dni później dostałam 7 dniowego krwawienia po którym miałam skąpy śluz natomiast mam 2 dzień dni płodnych dostałam brązowego krwawienia bardzo bym nie chciała być w ciąży ponieważ w moim życiu jest teraz zbyt dużo stresu