reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zagnieżdżenie zarodka

reklama
Ja mieszkam w Niemczech i tutaj mają podejście, że wizyta w ciąży dopiero w 7 tygodniu, bo może się samoistne poronienie wydarzyć lub nie rozwinąć serce. Nic trzeba próbować w następnym cyklu albo zrobić termin w klinice planowania rodziny.

Eh żeby było ciekawiej krwawienie trwało półtorej dnia i było go mniej niż zawsze, więc nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Zaczekam kilka dni czy się okres wróci czy nie i chyba znowu zrobię test, bo normalnie miesiączka trwa u mnie 5-7 dni

Eh żeby było ciekawiej krwawienie trwało półtorej dnia i było go mniej niż zawsze, więc nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Zaczekam kilka dni czy się okres wróci czy nie i chyba znowu zrobię test, bo normalnie miesiączka trwa u mnie 5-7 dni
Może lepiej zrobić betę? Czasem takie miesiączki się zdarzają

Dziewczyny błagam pomóżcie, 24 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia z mężem 25 wzięłam ellaone po której 2 dni później dostałam 7 dniowego krwawienia po którym miałam skąpy śluz natomiast mam 2 dzień dni płodnych dostałam brązowego krwawienia bardzo bym nie chciała być w ciąży ponieważ w moim życiu jest teraz zbyt dużo stresu

reklama
Dziewczyny błagam pomóżcie, 24 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia z mężem 25 wzięłam ellaone po której 2 dni później dostałam 7 dniowego krwawienia po którym miałam skąpy śluz natomiast mam 2 dzień dni płodnych dostałam brązowego krwawienia bardzo bym nie chciała być w ciąży ponieważ w moim życiu jest teraz zbyt dużo stresu
Najpierw seks bez zabezpieczenia a potem "błagam powiedz, że to nie ciaza" 🤔

Brzmi jakbyś wzięła tabletkę przed terminem okresu i dostała miesiączki...? Sprawdzałaś w którym dc jesteś przed wzięciem tabletki?

Jeśli nie wystąpiła owulacja w dniach około współżycia i byłaś przed miesiączką ciaza nie jest prawdopodobna i bez tabletki. Zrób poziom beta hcg z krwi, 3 tygodnie od stosunku.

Do góry