reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Wanda że są fabularne i amerykańskie ??? ;D
klucha
Fanka BB :)
Wanda, nie googlowałam, ale też nie kojarzyłam tego obrazu z Uffizi, chociaż tam byłam. Po prostu mam w domu kilka albumów z malarstwem, a w liceum miałam historie sztuki w ramach klasy humanistycznej i po prostu wiem, gdzie szukać.
A co do "Mistrza i Małgorzaty", to ja bardzo lubię rosyjską literaturę, a najbardziej to chyba "Idiotę" i "Biesy" Dostojewskiego. AL e przyznam otwarcie, że pokochałam te książki nie od razu. Do Biesów podchodziłam kilka razy zanim je przeczytałam, ale jak już przeczytałam to się w nich zakochałam. Mam kilka takich książek, do których musiałam po prostu dojrzeć. do niektórych jeszcze dojrzewam ;D
Paula ja tez nie oglądałam tego filmu
A co do "Mistrza i Małgorzaty", to ja bardzo lubię rosyjską literaturę, a najbardziej to chyba "Idiotę" i "Biesy" Dostojewskiego. AL e przyznam otwarcie, że pokochałam te książki nie od razu. Do Biesów podchodziłam kilka razy zanim je przeczytałam, ale jak już przeczytałam to się w nich zakochałam. Mam kilka takich książek, do których musiałam po prostu dojrzeć. do niektórych jeszcze dojrzewam ;D
Paula ja tez nie oglądałam tego filmu
NieDor1976 pisze:Może główny aktor
Klucha - no to fajnie - widzę, że podobne zamiłowania (nie chodzi mi o literackie )
klucha pisze:Wanda moja odpowiedz na twoje pytanie to rok produkcji
też, ale nie o to mi chodzi
reklama
Steffi - chodzi o coś bardziej konkretnego niż ilość słów w tytułach - ale jeżeli masz taką samą ilość słów, w obydwu tytułach, to być może dobrze je odgadłaś
Podpowiedź do tytułów - oba się nie tłumaczy na język polski Sa oryginalne u nas też
Myślcie myślce
Klucha z rokiem produkcji była blisko
Podpowiedź do tytułów - oba się nie tłumaczy na język polski Sa oryginalne u nas też
Myślcie myślce
Klucha z rokiem produkcji była blisko
Podziel się: