reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

A mój całkowity zakaz na WSZYSTKO nawet jak oglądamy tv to siada na innej sofie żebym go czasem nie zaczepiała ;) więc tyle mam z męża rano do pracy buzi, i po pracy na dzieńdoberek buzi i KONIEC...
Oczywiście płakałam że to przez to że jestem gruba, brzydka, że mu się nie podobam, na co od z miną stoika odpowiada że ja dla niego zawsze piękna jestem...
Ehhh...uwielbiam go po prostu :D

dołączam do całkowicie białych małżeństw, masakra, jak go ostatnio w sierpniu napadłam, poszłam 2 dni PO do szpitala (rozwarie i skrócona szyjka, myslę że przypadek) i teraz nawet nie da mi się dotknąć. :(((( Kurczę chyba z 3x ssię kochaliśmy, pomyśleć, że jeszcze z 4mce.

efinka - ja tak miałam na początku 6mca, nosiłam w staniku wkładki laktacyjne

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wydzieliny nie mam, ani razu nie mialam mokrego stanika ale na sutkach mam takie siteczko biale.. wyglada jakby bylo kilka dziurek wypelnionych biala wydzielina (ktora nie wycieka) raz z ciekawosci troszke tego bialego wydrapalam nic nie wyplynelo, a za jakis czas wygladalo jak wczesniej, podejrzewam, ze to siara ale w taki dziwny sposob? :)

My tez nie kochamy sie za czesto.. od poczatku ciazy moze z 6 razy i prawde mowiac wcale nie podobalo mi sie.. przed ciaza duzo bardziej mi sie podobalo.. :/ martwie sie zeby tak nie zostalo.. :/

Elzu to też jest siara, miałam takie kropeczki białe, potem z 3 dni polecialo i teraz cisza.

A z tym kochaniem to też się martwię, tym bardziej, że możemy byc nacięte i wogóle wymęczone. Trzeba będzie się postarać i już. Będzie dobrze :)

Elzu - ja też tak mam. siara mi cieknie tylko jak przycisnę piersi i to też nie zawsze ...

U nas jest tylko raz na kilka tyg ... ale liczę na to, że w końcówce będzie częściej :-)

Dziewczyny co do siary to miałam raz gigantyczny wyciek i na tym koniec z większym mlekobraniem;) Teraz też tylko jakieś białe kropeczki:)

Co do przytulanek to bez komentarza... czekam na 36tydzień.... mąż się jeszcze opiera ale już mu zapowiedziałam, że nie ma nic do gadania, siłą wezmę:D:D:D

Co do przytulanek to bez komentarza... czekam na 36tydzień.... mąż się jeszcze opiera ale już mu zapowiedziałam, że nie ma nic do gadania, siłą wezmę:D:D:D

Ja to na szczęście szlaban mam od paru tyg zaledwie,ale też już zapowiedziałam,że ok 37 tygodnia koniec celibatu ;-)

My mieliśmy szlaban jak byłam w szpitalu i trochę po, ale mój się przejał, bo te skurcze akurat były po przytulanku i koniec. Żadne argumenty nie działają. Ale Święta nawet niech nie myśli - jest mój i koniec :D

reklama
Mi tez siara tak nie cieknie, ale mam wlasnie takie kropeczki :)

A co do przytulaskow, to mialam jakis czas temu aktywny czas z P ale ostatnio ani ja ani on nie mamy ochoty. Kladziemy sie do lozia przytulamy i zasypiamy:)

Do góry