reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

Cristalrose właśnie zamówiłam na allegro tankini i póki co jestem ogromnie zadowolona bo z przesyłka wyszło mi 45 zł - zobaczymy tylko czy rozmiarówka będzie pasować jak kostium przywiezie kurier... już się moich wyjazdów na basen doczekać nie mogę :D

reklama
Używałam ziajki na rozstępy w ciąży z Zuzią i nie mam nawet jednego najmniejszego :) Smarowałam się dwa razy dziennie. Teraz też używam i mam nadzieję że i tym razem będzie dobrze.

Ta ze stópkami ładniejsza ;) Ale ja był wybrała jednak elektroniczną. Ja mam taką: Optimum WG-0149 waga łazienkowa szklana /gw zwrot (1157364814) - Aukcje internetowe Allegro i nie narzekam. Dostaliśmy ją od Rodziców - trochę ciężka w utrzymaniu, bo czarna i się kurzy ostro, ale od początku chodzi bez zarzutu. Pokazuje co prawda 1 kg więcej niż u lekarza, ale zawsze to jest dokładnie 1 kg. Więc to pewnie kwestia skalowania.
Elektroniczną mam też kuchenną i jestem z niej bardzo zadowolona. Moim zdaniem jest dokładniejsza od strzałkowej.

Cristalrose właśnie zamówiłam na allegro tankini i póki co jestem ogromnie zadowolona bo z przesyłka wyszło mi 45 zł - zobaczymy tylko czy rozmiarówka będzie pasować jak kostium przywiezie kurier... już się moich wyjazdów na basen doczekać nie mogę :D

Ja tankini uzywam już od 3 lat - żeby zakryć swój brzuch bo jednoczęściowych nie cierpię i na pewno przyda Ci sie też po porodzie. Ja na basen w ciąży z Julcią chodziłam w normalnym dwuczęściowym bikini takim z miękki miseczkami - trójkątami ale potem dzieci się ze mnie śmialy, że wyglądam jak wieloryb i przestałam :zawstydzona/y:...

dziewczyny, chcę sobie kupić wagę łazienkową i zastanawiam się nad wyborem pomiędzy cyfrową ze szkła hartowanego WAGA ŁAZIENKOWA ELTRON SZKLANA 150 KG (1169219165) - Aukcje internetowe Allegro a wagą tradycyjną... WAGA ŁAZIENKOWA TRADYCYJNA 130 KG NAJTANIEJ ANG13 (1182227448) - Aukcje internetowe Allegro

a jakie Wy macie?

Boję się, że cyfrowa mogłaby przekłamywać w pomiarach.

Ja tam nie ufam zwykłym wagom - te to dopiero kłamią. A elektroniczna jest najbardziej dokładna - jeden warunek: musi być ustawiona na równej powierzchni, nie na dywanie, najlepiej na równych płytkach czy gołej podłodze :)

Tunia ja też mam elektroniczną wagę i jest dużo lepsza i dokladniejsza...
jak ważyliśmy bagaże to wychodziło idealnie tak samo jak na lotnisku więc ja jej wierze hehe no i sama się waże praktycznie codziennie przed śniadankiem i mam do niej pełne zaufajnie :D

dzięki za pomoc, to kupię elektroniczną, bo wyobraźcie sobie, że ja nie mam wagi:szok: i ważyłam się tylko u lekarza, ale teraz na nowe mieszkanie kupię, bo widzę, że mi d... rośnie i pewnie mi kilka kg na + przybyło....

Tylko się nie nastawiaj że będziesz miała taką samą wagę w domu jak i u lekarza bo ja np u lekarza ważę więcej niż na wadze elektronicznej w domu ;-) Dlatego ważę się tylko w domu a u niego już nie bo bym ogłupiała :no:

reklama
ja to się na nic nie nastawiam :) nawet na to, że uratuję się przed rozstępami albo zbędnymi kg, co ma być to będzie, będę się martwić po porodzie jak będzie trzeba wrócić do formy, jedyne na co się nastawiam to, to że mogę wylądować najprawdopodobniej ze skierowaniem na cc, i wtedy będę musiała się nastawić i jakoś psychicznie przygotować,

Do góry