reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

Mamolka ja kupiłam podobne do tych białych ale czarne, tylko w peweksie za 20 zł...Ale nad głupimi opatrznośc czuwa:-p Teraz poszukuje tanich tunik bo u mnie w sklepie ceny jak z kosmosu:dry:

reklama
dziewczynki kochane,
a powiedzcie mi jak Wasze sutki:zawstydzona/y:
pielęgnujecie je jakoś specjalnie?
moje są dziwne jakieś - jakby mi z nich skóra schodziła...w ogóle stały się ciemne i duże:)

ewwe szok po prostu moje tak samo!
wczoraj zaobserwowałam właśnie to zjawisko:baffled:
są ciemne i jakieś jakby się łuszczyły... dziwne, dziwne
ale dobrze, że nie jestem jedyna:-D

ufff:) no to mnie też lżej że nie jestem sama,
może one w ten sposób się przygotowują do karmienia??

ewwe tak tak :) przygotowuja sie do karmienia :) ja tak mialam w tamtej ciazy i teraz tez :) na dodatek leci mi z cyca juz i to mnie wkurza :/ w tamtej ciazy sie to pojawilo ok 4-5 miesiaca jak lezalam i myslalam intensywnie o dzidziusiu to mialam mokra koszulke i nie wiedzialam od czego az w koncu zalapalam i lekarz mnie oswiecil ze to ta zwana "siara" :p nazwa zarabista haha no ale coz :) na szczescie narazie jest tylko jak sie lekko scisnie gdzie trzeba ale pozniej znow pewnie bedzie u mnie jak pomysle o dzidziu :)

A ja właśnie wróciłam z targu i jestem baaardzo zadowolona :D Szukałam sukienki letniej na brzuszek ale był taki skwar, że kupiłam spodnie, spódnicę, 3 bluzki za łączną sumę 60 zł i zwiałam do domu. I teraz tak myśle, że więcej nie kupię rzeczy przez allegro czy sklepy jak ja na targu mam tuniki/bluzki za 5-20 zł. A ja glupia wydałam 60 zł na spodnie jeansowa, które farbują:/

Ło matko to z piersi wcześnie cos leci?? ja myślałam, że dopiero po porodzie... mnie na szczęście nic się nie przesusza ale może dlatego, że smaruje biust kremem z perfecta mama.

Ło matko to z piersi wcześnie cos leci?? ja myślałam, że dopiero po porodzie... mnie na szczęście nic się nie przesusza ale może dlatego, że smaruje biust kremem z perfecta mama.
różnie to bywa, ja nie miałam wczesniej pokarmu, a po porodzie od razu dużo!! Chyba po pół godzinie już małą karmiłam i leciało, że ho ho...

ewwe, olcia - jeszcze Was pewnie zaskoczy brązowa krecha na brzuchu, hehe

antylopka - ale akurat lumpow przez internet nie kupuje ;)

te jasne lepiej mi sie podobaja - zalezy do jakiej figury, a co do cen to mysle ze spokojnie tansze mozna znalezc

reklama
ja też miałam pokarm dopiero po porodzie

ewwe mi też zrobiły sutki bardzo wrażliwe, duże i ciemne- jak karmiłam synka to się śmialiśmy z mężem, że to po to by dziecko trafiało dziubkiem do cycka

Do góry