reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ewwe tak tak przygotowuja sie do karmienia ja tak mialam w tamtej ciazy i teraz tez na dodatek leci mi z cyca juz i to mnie wkurza :/ w tamtej ciazy sie to pojawilo ok 4-5 miesiaca jak lezalam i myslalam intensywnie o dzidziusiu to mialam mokra koszulke i nie wiedzialam od czego az w koncu zalapalam i lekarz mnie oswiecil ze to ta zwana "siara" nazwa zarabista haha no ale coz na szczescie narazie jest tylko jak sie lekko scisnie gdzie trzeba ale pozniej znow pewnie bedzie u mnie jak pomysle o dzidziu
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
A ja właśnie wróciłam z targu i jestem baaardzo zadowolona Szukałam sukienki letniej na brzuszek ale był taki skwar, że kupiłam spodnie, spódnicę, 3 bluzki za łączną sumę 60 zł i zwiałam do domu. I teraz tak myśle, że więcej nie kupię rzeczy przez allegro czy sklepy jak ja na targu mam tuniki/bluzki za 5-20 zł. A ja glupia wydałam 60 zł na spodnie jeansowa, które farbują:/
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ło matko to z piersi wcześnie cos leci?? ja myślałam, że dopiero po porodzie... mnie na szczęście nic się nie przesusza ale może dlatego, że smaruje biust kremem z perfecta mama.
Antylopka
Potrojna mamuska
różnie to bywa, ja nie miałam wczesniej pokarmu, a po porodzie od razu dużo!! Chyba po pół godzinie już małą karmiłam i leciało, że ho ho...Ło matko to z piersi wcześnie cos leci?? ja myślałam, że dopiero po porodzie... mnie na szczęście nic się nie przesusza ale może dlatego, że smaruje biust kremem z perfecta mama.
ewwe, olcia - jeszcze Was pewnie zaskoczy brązowa krecha na brzuchu, hehe
reklama
mamolka
Fanka BB :)
ja też miałam pokarm dopiero po porodzie
ewwe mi też zrobiły sutki bardzo wrażliwe, duże i ciemne- jak karmiłam synka to się śmialiśmy z mężem, że to po to by dziecko trafiało dziubkiem do cycka
ewwe mi też zrobiły sutki bardzo wrażliwe, duże i ciemne- jak karmiłam synka to się śmialiśmy z mężem, że to po to by dziecko trafiało dziubkiem do cycka
Podziel się: