reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

Mamolka ja kupiłam podobne do tych białych ale czarne, tylko w peweksie za 20 zł...Ale nad głupimi opatrznośc czuwa:-p Teraz poszukuje tanich tunik bo u mnie w sklepie ceny jak z kosmosu:dry:

reklama
dziewczynki kochane,
a powiedzcie mi jak Wasze sutki:zawstydzona/y:
pielęgnujecie je jakoś specjalnie?
moje są dziwne jakieś - jakby mi z nich skóra schodziła...w ogóle stały się ciemne i duże:)

ewwe szok po prostu moje tak samo!
wczoraj zaobserwowałam właśnie to zjawisko:baffled:
są ciemne i jakieś jakby się łuszczyły... dziwne, dziwne
ale dobrze, że nie jestem jedyna:-D

ufff:) no to mnie też lżej że nie jestem sama,
może one w ten sposób się przygotowują do karmienia??

ewwe tak tak :) przygotowuja sie do karmienia :) ja tak mialam w tamtej ciazy i teraz tez :) na dodatek leci mi z cyca juz i to mnie wkurza :/ w tamtej ciazy sie to pojawilo ok 4-5 miesiaca jak lezalam i myslalam intensywnie o dzidziusiu to mialam mokra koszulke i nie wiedzialam od czego az w koncu zalapalam i lekarz mnie oswiecil ze to ta zwana "siara" :p nazwa zarabista haha no ale coz :) na szczescie narazie jest tylko jak sie lekko scisnie gdzie trzeba ale pozniej znow pewnie bedzie u mnie jak pomysle o dzidziu :)

A ja właśnie wróciłam z targu i jestem baaardzo zadowolona :D Szukałam sukienki letniej na brzuszek ale był taki skwar, że kupiłam spodnie, spódnicę, 3 bluzki za łączną sumę 60 zł i zwiałam do domu. I teraz tak myśle, że więcej nie kupię rzeczy przez allegro czy sklepy jak ja na targu mam tuniki/bluzki za 5-20 zł. A ja glupia wydałam 60 zł na spodnie jeansowa, które farbują:/

Ło matko to z piersi wcześnie cos leci?? ja myślałam, że dopiero po porodzie... mnie na szczęście nic się nie przesusza ale może dlatego, że smaruje biust kremem z perfecta mama.

Ło matko to z piersi wcześnie cos leci?? ja myślałam, że dopiero po porodzie... mnie na szczęście nic się nie przesusza ale może dlatego, że smaruje biust kremem z perfecta mama.
różnie to bywa, ja nie miałam wczesniej pokarmu, a po porodzie od razu dużo!! Chyba po pół godzinie już małą karmiłam i leciało, że ho ho...

ewwe, olcia - jeszcze Was pewnie zaskoczy brązowa krecha na brzuchu, hehe

antylopka - ale akurat lumpow przez internet nie kupuje ;)

te jasne lepiej mi sie podobaja - zalezy do jakiej figury, a co do cen to mysle ze spokojnie tansze mozna znalezc

reklama
ja też miałam pokarm dopiero po porodzie

ewwe mi też zrobiły sutki bardzo wrażliwe, duże i ciemne- jak karmiłam synka to się śmialiśmy z mężem, że to po to by dziecko trafiało dziubkiem do cycka

Do góry