reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
Też używam Fissanu Pani w aptece mi poleciła. Jak na razie jestem zadowolona, ładnie pachnie i nawilża że hohoJa na rozstępy uzywam Fissan. Jestem szczuplutka i myślę że sporo mi przybędzie dlatego próbuję jak mogę uciec przed rozstępami. Jestem co prawda w 12 tygodniu(nie wiem jak się robi suwaczek przy okazjipomoże któraś) i już zużyłam całą tube kremiku)
Juz chyba na wrzesniu zaczynalysmy te temat, ja smarowlalam sie balsamami, ale ze wykonczylam juz to co mialam w domu to kupilam oliwke penatena w zelu dla mam przeciw r. zaplacilam 21zl polecila mi ja kolezanka a jej pani w aptece, jestem zadowolona, na mokra skore po kapieli i nawilza przyjemmnie. Dodam, ze nie mam tylko pare rozstepkow malutkich pod bisustem od spodu weic niewidoczne, bo za szybko mi bimbalki rosly pewnie mama moja nie ma, wiec i mzoe u mnie sie nie pojawia.
Podczas prysznica masuje cialo masazowa gabka moze i to cos da ale to nie codziennie mi sie chce niestety..
Podczas prysznica masuje cialo masazowa gabka moze i to cos da ale to nie codziennie mi sie chce niestety..
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hmm mustella podobno dobra ale droga strasznie
eli88
Fanka BB :)
u mnie rozstępy pojawiły się w 5 msc mimo iż używałam Fissanu... zmuszałam się do smarowania nim bo wg mnie jest okropny! może zapach ma OK ale strasznie długo się wchłania.. nie można nic na niego ubrać bo od razu są tłuste plamy... urzywałam go rano i wieczorem.. czesami mi się zapomniało ale sporadycznie.. pewnie byłabym zadowolona z niego mimo wszystko gdyby nie to, ze nic a nic nie pomógł... rozstępów naliczyłam już 16 i z każdym dniem albo się powiększają albo pojawiają się nowe
na szczęście rozstępy tylko na brzuchu mam.. kolezanka miała na pupie, udach, łydkach, piersiach, ramionach, plecach no ja mam mega rozstępy też an piersiach ale to już daaaawno ze względu na ich wielkość i to, że miałam mocne wahania wagi i nie dbałam wtedy o piersi.. ale jak na taki hardcore to i tak ładnie się trzymają
na szczęście rozstępy tylko na brzuchu mam.. kolezanka miała na pupie, udach, łydkach, piersiach, ramionach, plecach no ja mam mega rozstępy też an piersiach ale to już daaaawno ze względu na ich wielkość i to, że miałam mocne wahania wagi i nie dbałam wtedy o piersi.. ale jak na taki hardcore to i tak ładnie się trzymają
Ostatnia edycja:
Ja Zwitsala Mama;-):-)Poki co jestem zadowolona, jest niedrogi, nie za tlusty, nie mam rozstepa, kosztuje okolo 5 euro;-):-)
W poprzedniej ciazy uzywalam krem Chicco, byl swietny mam dwa malutkie rozstepy nad pepkiem caly brzuszek sliczny zeto nic:-)Drogawy byl i byla malutka tubka ale sie oplacalo:-):-)
W poprzedniej ciazy uzywalam krem Chicco, byl swietny mam dwa malutkie rozstepy nad pepkiem caly brzuszek sliczny zeto nic:-)Drogawy byl i byla malutka tubka ale sie oplacalo:-):-)
reklama
Podziel się: