Ja też staram się znaleźć dla siebie trochę czasu, poćwiczyć, zrobić maseczkę, czasami nawet przejść się do kosmetyczki. Ostatnio kupiłam sobie nowe kosmetyki i perfumy Mistral. Jak mam na sobie dobry krem i jestem spryskana wysokiej jakości zapachem, od razu lepiej się ze sobą czuję.
reklama
Ja sobie kupiłam doczepki z Europe Hair, bo strasznie mi powypadały włosy na początku ciąży. Dopóki będę mieć siłę, to będę o siebie dbać
wiesz co pierwsze slysze o wypadaniu wlosow w ciazy, po ciazy to juz jest spotykane bardzo czesto. Wnioskuje, z ejestes w ciazy, takze szczesliwego rozwiazania, a na wypadanie wlosow juz po ciazy tak na przyszlosc, to polecam ci vitapil mama. Działa i to skutecznie, nawet jak bedziesz karmic piersią Doczepek nigdy nie stosowalam, wydaja mi sie zbyt sztuczne i w sumie nie umialabym ich sobie zalozyc
Taak, jestem w ciąży, a mnie na wszelkie wahania hormonów reaguję słabymi włosami i paznokciami, a wiadomo jak to z tymi hormonami w ciąży. A teraz biegnę po ten vitapil. A co do doczepek. Trzeba to zrobić dobrze, ja byłam na naukach u fryzjerki. BO jak sama doczepiłam... Wiadomo, że nie mogę rzucać głową na prawo i lewo i nic takiego, ale lepiej to wygląda. Nie chcę luzi w pracy straszyć. Dziękuję za wsparcie
Natuszka21
Fanka BB :)
Dziewczyny teraz odkrylam te cudowna grupe.
Jak radzicie sobie z problemami skórnymi, ja mam 24 lata i dalej mam trądzik, uwydatnia się on około 2 tygodnie przed okresem i trwa aż do jego konca.
Zmieniłam diete, póki co unikam slodyczy i nie slodze kawy, pije tez tylko wode. Podklad nakladam tylko w weekendy kiedy pracuje.. Twarz mije delikatnym zelem dwa razy dziennie i osuszam recznikiem papierowym, mimo tego dalej borykam sie z wypryskami 2 tygodnie przed okresem, a wągry których nie wyciskam, utrzymują się cały czas. Macie jakieś sposoby.?
Cerę mam tlustą, chociaż policzki mieszane, ale i tak obecnie glownie na policzkach mam wypryski, oraz pod brodą.
Pomocy..
Jak radzicie sobie z problemami skórnymi, ja mam 24 lata i dalej mam trądzik, uwydatnia się on około 2 tygodnie przed okresem i trwa aż do jego konca.
Zmieniłam diete, póki co unikam slodyczy i nie slodze kawy, pije tez tylko wode. Podklad nakladam tylko w weekendy kiedy pracuje.. Twarz mije delikatnym zelem dwa razy dziennie i osuszam recznikiem papierowym, mimo tego dalej borykam sie z wypryskami 2 tygodnie przed okresem, a wągry których nie wyciskam, utrzymują się cały czas. Macie jakieś sposoby.?
Cerę mam tlustą, chociaż policzki mieszane, ale i tak obecnie glownie na policzkach mam wypryski, oraz pod brodą.
Pomocy..
baśkaruda
Zaciekawiona BB
Wiadomo mamusie też chcą być piękne Ja lubię dbać o moje paznokcie ostatnio zakupiłam sobie pilnik elektroniczny scholl velvet smooth i teraz o wiele szybciej i dokładniej mogę dbać o moje skórki i paznokcie. Efekt jest jak bym wyszła od kosmetyczki teraz już sama mogę o nie dbać w domu ale i również w pracy czy w kawiarni bo jest taki lekki i nie za duży że wszędzie się zmieści
amanda14
Zaciekawiona BB
Ja na włosy i paznokcie piję sobie siemię lniane i działa. Żadnych chemicznych składników, sama natura. A co do kosmetyczki to przestałam chodzić od kiedy kupiłam sobie lampę i lakiery. Teraz to bardzo popularne i prawie każda dziewczyna ma taki zestaw do manicure'u w domu. Jak na razie jedyne lakiery, z których jestem zadowolona to te nowe z Makear. Powiem szczerze, że bałam się je kupić bo jakoś sama wyczytałam o nich w necie i jeszcze nikt ich bardzo nie używał i nie polecał. Ale zaryzykowałam i jak na razie mam ich 4 !
reklama
Podziel się: