reklama
Ja maluje się codziennie,codziennie też myję głowę, jest to dla mnie naturalne, tak samo jak to, że dresy zakładam tylko na siłownie.
Rano to ja zwyczajnie mam problem wyrobić się ze wszystkim czasowo, wyszykować siebie do pracy, a dzieci do żłobka.
Wtedy jest gonitwa.
Rano to ja zwyczajnie mam problem wyrobić się ze wszystkim czasowo, wyszykować siebie do pracy, a dzieci do żłobka.
Wtedy jest gonitwa.
Kochane ja żeby ułatwić sobie życie stosuje preparaty które działają kompeksowo- bardzo cenie sobie [FONT=HelveticaNeue-Normal, Helvetica Neue, Arial, Helvetica, Verdana, sans-serif]Ujędrniająco-regenerującą kuracja poporodowa firmy Efektima- dzięki niej moja skóra szbko powróciła do stanu przed ciąży. Bardzo dobrze się wchłania, pozostawia skórę gładką i zadbaną Gdy czuje, że moja skóra jest taka gładka odrazu czuje się lepiej, a nie jak mama kocmołuch ... [/FONT]
Pewnie, że trochę pomocy ze strony męża może zdziałać cuda. Ja zostawiam moją kruszynę z kochanym a w tym czasie poddaję się zabiegom regenerującym W szczególności walczę z mało elastyczną skóra na biuście- tu używam efekime pharmacare i jakoś już powoli widzę efekty. Makijaż też nacodzień wykonuje bez problemu.
Oj, brak czasu przy dzieciakach....trzeba sobie radzić i kada metoda jest dobra a kiedy i jak robicie zakupy? Bo ja juz mam tak, ze na szaleństwo zakupowe nie mam czasu i z reguły robię to przez internet ( jak dobrze że teraz wszystko można oddać bez problemu albo wymienić na inny rozmiar dziś właśnie poszukuje jakiejś sukienki na chrzciny córki przyjacióli, chce dobrze wyglądać co myslicie o takiej kreacji Sukienka dopasowana kobaltowa - Koktajlowe - Sukienki Bo ja dobrze wyglądam w takim kolorze tylko nie wiem jaki żakiet do tego - w jakim kolorze by pasował?
Tabletki dobre na wszystko...żeby chociaż trochę dbać o urodę to łykam co jakiś czas suplementy
reklama
Oj wiem co czuje każda z Was, ja też bylam taka matką polką do tej pory jednak teraz zmieniłam swoje życie, uzgodniłam z męzem że bedzie wiecej mi pomagał abym mogła spokojnie zrobić make upa i poćwiczyć. Trzeba dużo ćwiczeń aby brzuch stal się taki jak przed ciążą. Ja wspomagałam się również kosmetykami ujędrniającymi (efektima pharmacare) i bardzo mi pomogły, widoczna była różnica w gładkości i elastyczności skóry.
Podziel się: