reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana mama - kosmetyki, zabiegi pielęgnacyjne, nowe ciuszki i inne przyjemności

Dzieki dziewczyny :) W takm razie z czystym sumieniem ide odkurzyc ekspres i poprawic sobie humorek pyszna kawka, przy tym obrzydliwym deszczysku :) Z ciekawostek i przesadow ciazowych, to kilka kolezanek amerykanek mowilo mi ze tego ze sa w ciazy zaczely sie domyslac jak zaczelo je odrzucac na zapach kawy ;) Mnie akurat odwrotnie, ciagnelo do niej strasznie... Moze wlasnie dlatego, ze mam niskie cisnienie.

reklama
Ja na razie typowo ciążowych ciuszków nie kupowałam. W Lidlu za to kupiłam 2 bawełniane tuniki po 22 PLN każda - zauważyłam, że trochę brakuje mi długich bluzek z długim rękawem a w tą zimę szczególnie pasowałoby chronić nerki;) Nie wiem jednak jak będą pasować gdy urośnie brzuszek, bo są chyba dosyć dopasowane, ale wzięłam rozmiar większe.

Dziewczyny mam taki problem z suchą skórą, że szok. Zaczęłam smarować skórę oliwką ale widzę że nie pomaga. Poza tym jak robię sobie zastrzyki z Clexanu to nie mogę nic smarować bo potem nie mogę dobrze złapać skóry. Podpowiedzcie jakieś balsamy nie za tłuste i szybko się wchłaniające.

Pisalam jakis czas temu ze jestem bardzo zadowolona z balsamu Nivea pod prysznic - dla mnie jest idealny, bo wlasnie nie jest zbyt tlusty i wlasciwie nie trzeba czekac az sie wchlonie, nadmiar splukuje sie prysznicem s skora przez caly dzien jest naprawde dobrze nawilzona.

Dziewczyny mam taki problem z suchą skórą, że szok. Zaczęłam smarować skórę oliwką ale widzę że nie pomaga. Poza tym jak robię sobie zastrzyki z Clexanu to nie mogę nic smarować bo potem nie mogę dobrze złapać skóry. Podpowiedzcie jakieś balsamy nie za tłuste i szybko się wchłaniające.

ooo a ty czemu na clexanie? Nie doczytałam coś ;-)

Na bardzo suchą skórę neutrogena, jedyne co mi pomaga jak coś się dzieje :)

Dagmar mam stwierdzony zespół antyfosfolipidowy stąd Clexane i accard. Niestety nie stwierdzono przyczyn we wcześniejszych poronieniach wiec teraz lekarz woli na zimne dmuchać.

Dziękuję dziewczyny za podpowiedź i zaraz kogoś wyślę na zakupy:cool2:

Dagmar mam stwierdzony zespół antyfosfolipidowy stąd Clexane i accard. Niestety nie stwierdzono przyczyn we wcześniejszych poronieniach wiec teraz lekarz woli na zimne dmuchać.

Dziękuję dziewczyny za podpowiedź i zaraz kogoś wyślę na zakupy:cool2:

acha, miałam spytać jak brzuch ale już dojrzałam na innym wątku.

reklama
Do góry