Dzieki dziewczyny W takm razie z czystym sumieniem ide odkurzyc ekspres i poprawic sobie humorek pyszna kawka, przy tym obrzydliwym deszczysku Z ciekawostek i przesadow ciazowych, to kilka kolezanek amerykanek mowilo mi ze tego ze sa w ciazy zaczely sie domyslac jak zaczelo je odrzucac na zapach kawy Mnie akurat odwrotnie, ciagnelo do niej strasznie... Moze wlasnie dlatego, ze mam niskie cisnienie.
reklama
mojeboje
Fanka BB :)
Ja na razie typowo ciążowych ciuszków nie kupowałam. W Lidlu za to kupiłam 2 bawełniane tuniki po 22 PLN każda - zauważyłam, że trochę brakuje mi długich bluzek z długim rękawem a w tą zimę szczególnie pasowałoby chronić nerki Nie wiem jednak jak będą pasować gdy urośnie brzuszek, bo są chyba dosyć dopasowane, ale wzięłam rozmiar większe.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziewczyny mam taki problem z suchą skórą, że szok. Zaczęłam smarować skórę oliwką ale widzę że nie pomaga. Poza tym jak robię sobie zastrzyki z Clexanu to nie mogę nic smarować bo potem nie mogę dobrze złapać skóry. Podpowiedzcie jakieś balsamy nie za tłuste i szybko się wchłaniające.
Pisalam jakis czas temu ze jestem bardzo zadowolona z balsamu Nivea pod prysznic - dla mnie jest idealny, bo wlasnie nie jest zbyt tlusty i wlasciwie nie trzeba czekac az sie wchlonie, nadmiar splukuje sie prysznicem s skora przez caly dzien jest naprawde dobrze nawilzona.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Czerwony Garnier.
dagmar
Dziewczyny mam taki problem z suchą skórą, że szok. Zaczęłam smarować skórę oliwką ale widzę że nie pomaga. Poza tym jak robię sobie zastrzyki z Clexanu to nie mogę nic smarować bo potem nie mogę dobrze złapać skóry. Podpowiedzcie jakieś balsamy nie za tłuste i szybko się wchłaniające.
ooo a ty czemu na clexanie? Nie doczytałam coś ;-)
Na bardzo suchą skórę neutrogena, jedyne co mi pomaga jak coś się dzieje
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dagmar mam stwierdzony zespół antyfosfolipidowy stąd Clexane i accard. Niestety nie stwierdzono przyczyn we wcześniejszych poronieniach wiec teraz lekarz woli na zimne dmuchać.
Dziękuję dziewczyny za podpowiedź i zaraz kogoś wyślę na zakupy
dagmar
Dagmar mam stwierdzony zespół antyfosfolipidowy stąd Clexane i accard. Niestety nie stwierdzono przyczyn we wcześniejszych poronieniach wiec teraz lekarz woli na zimne dmuchać.
acha, miałam spytać jak brzuch ale już dojrzałam na innym wątku.
reklama
Viltutti
Mój mąż zamówił nam taką niespodziajkę https://www.glossybox.pl/checkout/onepage/ Tak sobie pomyślałam, że jest to genialna sprawa dla mam, które będą po raz pierwszy miały dzieciaczka i nie mają doświadczenia, albo nawet świadomości istnienia pewnych kosmetyków dla dzieciaczków
Podziel się: