reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana mama - kosmetyki, zabiegi pielęgnacyjne, nowe ciuszki i inne przyjemności

Ja stosuję krem z Rosmanna taki bialo-fioletowy, tani ok. 11 zl. No i podobno ma jeden z lepszych skladów więc postanowiłam ze przy nim pozostanę, muszę jeszcze dokupić żel pod prysznic z tej samej serii.

Ostatnio byłam w rossmanie i chciałam kupić ten krem ale dupa nie było, w ogóle nic nie było z serii dla mam, a słyszałam, że mają dobre kosmetyki.

reklama
hej
ja w poprzedniej ciąży używałam wszystkiego i niestety i tak wyglądałam jak zebra w biało czerwone pasy na szczęcie po ok pół roku stały się mało widoczne
ja mam wogóle fatalną skórę na pośladkach i udach mało elastyczną i taką jakby jej było za dużo :-p
teraz chyba będę używała tego BioOila może on coś pomoże

marcia331 ja też się nie lubie niczym smarować dlatego najlepszym kosmetykiem dla mnie jest ten krem z Nivei którym sie smaruje na mokro

lizzy- no też myślałam o tym pod prysznic bo niezawsze mi się chce smarowac a tak rozwiązanie gotowe. a prawda jest taka ze jak ma cos wyjść to wyjdzie mimo smarowania.
ja smaruję głównie dlatego że zawsze sie czyms tam balsamuje i tak przyzwyczaiłam skóre ze jak kiedyś odpuściłam na 2 tyg. wszelkie balsamy to się zadrapać chcialam tak mnie całe ciało swędzialo

Daga- leżę w łózku i mi się dupska nie chce podnieść do łazienki:-D żeby nazwę sprawdzić. to jest ta seria rosmanowska, biała butelka z fioletowym nakrętkią na etykiecie wielki ciążowy brzuchol , jak pójdę siusiać to zobaczę dokładna nazwę

lizzy- no też myślałam o tym pod prysznic bo niezawsze mi się chce smarowac a tak rozwiązanie gotowe. a prawda jest taka ze jak ma cos wyjść to wyjdzie mimo smarowania.
ja smaruję głównie dlatego że zawsze sie czyms tam balsamuje i tak przyzwyczaiłam skóre ze jak kiedyś odpuściłam na 2 tyg. wszelkie balsamy to się zadrapać chcialam tak mnie całe ciało swędzialo

Daga- leżę w łózku i mi się dupska nie chce podnieść do łazienki:-D żeby nazwę sprawdzić. to jest ta seria rosmanowska, biała butelka z fioletowym nakrętkią na etykiecie wielki ciążowy brzuchol , jak pójdę siusiać to zobaczę dokładna nazwę

Babydream?

Popatrzyłam na produkty rossmana dla kobiet w ciąży i przypomniało mi się że ja poprzednio miałam balsam z serii Perfecta Mama. Teraz może się skuszę na ten babydreama o którym piszecie. Nie chce wydawać dużo kasy, na wszelki wypadek gdyby wylądował na półce i był sporadycznie używany :-)

Oliwka super sprawa :) Ja też mam zamiar smarować się oliwką w kąpieli, a w ciąży z Jasiem używałam też kremów Vischy i Mustela, ale co z tego jak taaaaaaaaaak urosłam, że rozstępy poleciały mi nad biodrami i na udach bleee Pamiętajcie, zeby sparować i masować nie tylko sam brzuch, ale też poślady, uda, biodra, cucychy..

Kupiłam ten balsam babydream w rossmanie, jest też olejek, ale wolałam balsam, bo jeszcze mam w domu zwykłą oliwkę bambino, cena balsamu 11,99 fajny delikatny zapach i konsystencja też ok, mam nadzieje, że będzie skuteczny.

reklama
A ja byłam dzisiaj u siebie w pracy w szpitalu i akurat przyszła pani od Emolium z darami :-) dostałam całą reklamówkę próbek kremu emolium i emulsji do ciałą o takiej Emolium - Skóra sucha, wrażliwa i podrażniona
W takim razie stwierdziłam że nie będę sobie niczego specjalnego kupowała tylko tym się będę smarowała. Skład ma w porządku i jest dobrze nawilżająca, więc mam nadzieję że wystarczy.

Do góry