reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana i piękna mama

ja zamieram kupi krem dla kobiet w ciazy ktory pomaga rozciagnac sie skorze i nawilzyc stosowalam go w pierwsze ciazy i sie sprawdzil nie mam ani jednego rozstepu mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie tym bardziej ze brzuszek o wiele szybciej widoczny:-):-D

reklama
iwona100na- fajne te kalkulatorki wedlug niego jestem oki:-) przytylamtez 1,5kg i nic powinno sie chyba juz cos ruszyc dalej;-)chociaz czas na tycie to jescze mamy spokojnie 8,9 miesiac:-)

Mi wyszło że dojde do 61,4 ale nie wieże w to bo w poprzedniej na końcu ważyłam 64kg. Teraz przed ciążą ważyłam 47kg ale mam wrażenie że przytyłam już 5 conajmniej dlatego nie wchodze na wage 13.11 dopiero mnie położna zważy ale będzie szoking :D

No to fajne ja juz mam 52 kg ale daje czadu...

Sheeppy to taki sam rozmiar jak ja mam po Nikkim spadlo mi do A i nic sie nie powiekszalo niestety. teraz juz zaczyna widac byc moje gozki bo juz to duze B wiec i u ciebie wyskocza...

Paula co do biustu to ja po trzech latach karmienia nawet nie mówię .... ja mam D ale dojdę pewne do E albo i dalej, aż się boję co będzie po kolejnym karmieniu piersią. Chyba będę sobie na plecy zarzucać...albo sobie silikony wstawię.

reklama
ANECIK- oj rybka ja mam problem ze mam za male a ty na odwrot... no a nad sylikonem tez sie zastanawialam juz wczesniej bo plaska jak decha doslownie jak dziewczynka... nie widac nic az wstyd sie pokazac w stroju kapielowym...

Do góry