reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana i piękna mama

reklama
ja też nie chciałam wiedziec ale położna uparła się by koniecznie mnie wczoraj ważyć....:-p wiem ,ze musi ale mogła wpisać i nic nie mówić nie? :-p
świnia nawet nie zaokrągliła wagi tylko te 20 dkg co było ponad też dopisała. Smiałam się z moim M jak się odgrażałam w samochodzie ..."a żeby zrudziała w nocy małpa " :-D:-D:-D
Wiadomo mnie też położna zawsze waży. Tylko ja proszę, żeby mi powiedziała ile na + od ostatniej wizyty, bo mniej drastycznie brzmi. I niestety też z dokładnością do 100 g mnie waży. Ciekawe ile zejdzie po porodzie... Aż się boję...

Nie będzie tak źle :happy:
Ja zaczęłam mężowi ostatnio narzekać że waga mi za szybko do góry idzie - bo pod koniec to niby mniej sie juz tyje a u mnie na odwrót :wściekła/y:
Ale jestem głodna non stop i pomyslec że chciałam w 15kg się zmieścić - czarno to widzę :-D:-D:-D:-D

ja jak ostatnio się zważyłam dzień po świętach:szok: to unikam teraz wagi jak ognia...
tylko że dzisiaj koniec dobrego..bo lekarz mnie będzie ważył chyba że mu powię żeby mi nie mówił:-D

Po świętach to najgorzej. Po Bożym Narodzeniu to prawdziwą tragedię przeżyłam. Wizytę maiałam tuż przed, a potem 3 tygodnie później i byłam zalamana. Teraz też miałam tuż przed Wielkanocą i aż się boję, a wizyta już za tydzień. A ja z dnia na dzień bardziej głodna jestem...

hej
U mnie 36 tydzien 108cm :)i plus 16,5kg hmmmmm to lekka zalamka!!!!
ale coz......bedziemy cwiczyc z mala po porodzie ...biegac z wozkiem!!!!!!:tak:
buziaki

35/36 tc i okolo 10/12 kg. Gdyby nie dieta cukrzycowa to na pewno bylo by duzo duzo wiecej. Przec cala ciaze mam ogromna ochote na slodkie i ciagle Do 5 miesiaca przytyłam az 6kg :zawstydzona/y: a pozniej wykryto cukrzyce ciązową i waga nie przekracza 12kg na plusie a raczej jest w granicach 10kg. Zobaczymy ile bedzie na koniec :eek:

reklama
Do góry