reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola kurcze to masz przymusową dietę !!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-( bidulka !!!!!!!!!!!!!
Katrina no ja tylko piszę jak sie czułam z Jasiem i w innych ciązach a teraz, moze to i nie wyznacznik :-p wiadomo każda ciąza inna !!!!!!!!!!!
zagubiona- no nie nacickam nałogowo ale czasem sprawdzam sobie, ale to tylko raz i szybko, nie katuję cyców bo wiem ze tak nie wolno !!!!!!!!!!! a moze to dobrze ze tak poszło CI w górę co ???????????

reklama
no nie wiem a jak szyjka sie skróciła ehh nie moge dodzwonic sie do gina a nie chce niepotrzebnie jechac do szpitala :confused:

Aniabuchowicz jeżeli chodziło Ci o klinikę, to wybór padł na Novum (Warszawa) głównie dlatego, że mamy pod nosem. A znajomy, który temat przerabiał poleca ją (sam zdecydował się na Invimed, bo mieli z żoną bliżej).
Joweg-męzczyźni mają z tym własnie problem, że nie daj boże okaże się, że mają gorsze nasienie i ucierpi ich ego. Ja swojemu tłumacze, że nie wolno tego nazywac problemem, poprostu przyczyna może być po jednej ze stron.
Staramy się krótko, bo dopiero 3 cykl, ale ....ja mam 31 lat, a M 38 lat. Wiec goni nas czas.

wróciłam, fajnie było, choć krótko:-)

Co do badania nasienia, to mój M jest chyba jakimś wyjątkiem, bo On sam zaproponował,że jak nam nie wyjdzie w najbliższym czasie, to on pójdzie się zbadać w kwietniu...

Katt pytałam o monitor płodności takie urządzenie :) ja mieszkam w UK
kochana ja mam 35 lat a móje kochanie 37 i co mam zrobić? znam starsze kobitki które rodziły ok 40 :)

katt- nom , faceci :) powiem ci ze wiekszosc z par co maja in vitro to problem jest u faceta obnizony pozim nasienia :/

aniabuchwicz-racja !!!!! moja mama mnie urodzila jak miala 41 :) a tato 34 :)

rozia-
brawo dla meza !!!!!!!

Ostatnia edycja:
Zagubiona Ja miałam pessar od 20tc. I później też już nie był wyczuwalny:tak: on tak czy siak sam nie zejdzie, a powodem do niepokoju są skurcze, które wygładzają szyjkę... i mimo pessaru na pogotowie.:cool: Przeleżałam od 35 tc do końca z tego powodu :confused2:

Dziewczyny, nie wiecie może od którego dnia cyklu do którego wiesiołka można pić? I w ogóle jak to wygląda i jak się spożywa;-)

reklama
moja maz ma coraz wyzsze hcg i tak mysle co to moze byc bo w ciazy to on raczej nie jest :)

nenete- wiesiolek 3x2 tyle ze w tabletkach mam, od poczatku cyklu do owulacji :) sama biore :)

Do góry