reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie :-)
marta a Ty nie w kinie?
ilonko gratuluje udanej wizyty :-)
marysia to ja jade wlasnie do dusznik do sanatorium i jestem na to zla jak cholera bo az na 24 dni mnie tam wyslali :szok:
my z mezem bylimy w kinie na I ZE CIE NIE OUPUSZCZE. film ze tak powiem szalu nie robi komu sie nie spieszy to na kompie niech sobie sciagnie. pozniej mielismy isc cos zjesc no ale mojemu nie pasowalo tam i chcial na stary jechac gdzie teraz na starym rynku ful wiary. strzelilam focha i sie nie odzywam. przebralam sie w pizdzame i leze w lozku zla jak osa :-(
@ nadal nie ma ja nie wiem co ona sobie mysli?

reklama
Lori no nareszcie hehehe to sie ciesze ze wszystko ok i ze bąbel rośnie ;)))) a masz zdjecie kropka???

a ja wcinam wiosenne kanapki hi zołty serek ,wedlinka,sałata,rzodkiewka,ogóreczek mmmmm pyszota

Dzoana ale z tego co ja widze to nie taki zły wynik bo w normie...robiłas w czasie owulki???dobrze ze nie jest ponizej normy
No właśnie, że robiłam 8 dnia po teoretycznej owulacji. Ale przyznam szczerze, że ta moja owulacja to była taka niepewna
Bobo, to mąż nie wiedział, że nie denerwuje się kobiety przed @?;-)

hehe bobo no to niezle ja focha wczoraj strzeliłam bo jak G jezdzi codziennie na rano to dzis na 12 do pracy a tak to dawno by juz był,ale jakis kumpel chciał wolne bo jego kobitka ma kwiaciarnie i musiał pomagac no bo dzis wszyscy kwiaty kupiją

dzoana mi ginek kazał zrobic w połowie cyklu tak miedzy 12 1 15 dniem :) jakie długie masz cykle? juz sprawdziłam to tak powinnas zrobic mniej wiecej 13-16 dc

a gdzie jest Domiśka?????

Ostatnia edycja:
Dzoana, niestety człowiek uświadamia sobie po jakimś czasie, że ta owulacja to nie taki pewnik. Kiedyś myślałam, że jak wynik LH jest dodatni, jest śluz to i owulacja. A to nie takie proste....

dzoana no nie wiedzial chyba :zawstydzona/y:
to nasze pierwsze walentynki a takie skopane :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

malami potwierdza sie ze faceci sa jednak z marsa i myslenie czsem im nie idzie

Katt masz racje

Katy a Ty gdzie jestes???????????????????

bobo masz racje hehe a wiesz dlaczego my z wenus???bo tylko ona kreci sie w inna strone niz wszystkie hihihi

i nikt nie mysli tak dobrze jak my heheheh

Ostatnia edycja:
Ja z M długo dojrzewaliśmy do decyzji o starankach, najpierw ginka kazała nam poczekać po odstawieniu tabsów 3 miesiące, a później sami tak czekaliśmy, bo wydawało nam się, że może jeszcze chwilę poczekać. A tu wychodzi na to, że zajście zajęło nam już 6 cykli i końca nie widać:-(
Małami, wszędzie na necie jest informacja, że progesteron robi się po owulacji. No i bądź tu mądrym, zobaczymy jak będzie w następnym cyklu, może już dostanę lutkę.

Bobo No Mąż dziś późno wrócił i pójdziemy w weekend :/ zresztą dziś mnie wkurza :)
Mówisz, że film przereklamowany? Ja chciałam właśnie w weekend iśc :/ ale teraz po Twoim opisie filmu to nie wiem he he he

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry