reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie dziewczynki.
Ja dziś wróciłam z Wrocka od mężusia. Ale zimno jest!!! Nie da się wytrzymać na dworze, brrrrrr! Mam nadzieję, że te mrozy w końcu odpuszczą.

Znalazłam fajne spodnie ciążowe w H&M, ale nie kupiłam ostatecznie bo zastanawiam się czy czarne czy granatowe... nie ma to jak być zdecydowanym:-p
Szkoda tylko, że nie mają żadnych ładniusich sukienek... Może w wiosennej kolekcji będą.

reklama
Witam się dzisiaj i ja przywieźliśmy Nastke od dziadków dzis,okropnie mam dziś dzień ciężki taki senny,wogóle brzuch mnie boli od kilku dni tak jak na @ ale jeszcze mam czas bo powinien przyjść 25.Zobacze co mi lekarz powie we wtorek na usg MartaSx trzymam kciuki napewno będzie dobrze!!!!:-)Jane za ciebie tak samo mam nadzieje że obie jutro zasypiecie nas dobrymi nowinkami:happy: A co do mężów mój mnie teraz przekonywał do ciąży i tak się teraz nakręcił że raz się dopiero staraliśmy a on uważa że napewno się uda zabronił mi palić więc od kilku dni nie pale i zobaczymy co będzie mam nadzieje że się nie rozczaruje,chyba dorósł do tego żeby zostać świadomym tatą

Roszpunka - ja bym wzięła granatowe bo zawsze wszyscy mają czarne :tak: ... jestem ciekawa jakie spodnie upatrzyłaś bo ja jak byłam w H&M to widziałam tylko same jeansy i wieeeeeeeeeeeeelkie koszule

wiolka - mnie w czasie cyklu na kilka dni po owu tez bolał lekko brzuch jak na @ ;-)

A bardzo dobrze:happy: W piątek 3 godziny moczyłam dupkę w aqua parku, a wczoraj poszliśmy na imprezę do jakiegoś klubu. Już nie pamiętam kiedy ostatnio tańczyłam... Wybawiłam się:tak: No i malutki shopping udało się zaliczyć :-) Bardzo lubię Wrocław. Zawsze jest co robić:-)

tak?? byłam pierwsza na szczęśliwej stronie:-) Ja nawet nie wiem bo mam inny widok ustawiony... u mnie jest strona 417.
jak si sprawdzi to chyba padnę... ale jaja z tymi stronami:rofl2:

roszpunka fajny weekend:)

jane bylas pierwsza na 1666 stronie :-) oby tylko maly diabelek nie byl bo 666 to diabelek haha:-)
roszpunko a gdzie Ty mieszkasz ze mezusia musisz odwiedzac we wrocku ?

reklama
katy ja bede sikac o ile @ nie przyjdzie wczesniej o 7.30- 8 rano bo wtedy wstaje do pracy.

Dobrze ze nie bylo za duzo nadrabiania ale i tak juz zapomnialam co naskrobalyscie....

Do góry