reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

codziennie mierze temp o 6 i jeżeli będzie tak obiecująca jak dzisiaj to może od razu wstanę siknąć ... no chyba że mi się nie będzie chciało to dopiero ok. 7.

reklama
marta my jeszcze nie wiemy musze mojego zmoblizowac zeby pojechal bilety kupil bo roznie to bywa szczegolnie w walentynki :-) uwilebiam lazic do plazy, niestety te wypady zawsze sie koncza wydaniem pieniedzy bo zawsze cos ciekawego znajde heeh
mielismy gdzies jechac ale stwierdzilam ze szkoda kasy ze zostaniemy w domu jak wroce z sanatorium to pojedziemy gdzies w nasza podroz poslubna :-)

Dziewczynki ja chyba na walentynki nic nie zrobie...za bardzo mnie m ostatnio denerwuje:zawstydzona/y:
Rozia milej kolacyjki
Marta trzymam kciuki za testowanie&&&&&&&&&&&&&&&

marta ja tam trafiam na fajne i niedrogie rzeczy tak jak ostatnio w carry :-)
katy tempke masz sliczna :-)
ide sie polozyc bo zdechnieta znow jestem

Bobo no jak na razie tak ale wolalabym zeby byla ladniejsza na koniec cklu....na koniec ktorego nie bedzie ;-)

reklama
Kurcze dziewczynki wczoraj byla kumpela i miala pomalowane paznokcie tym lakieremml do pazn z 7 PRO odżywka PRO NAWILŻENIE odżywka Działanie i krzemem paznokci BARBRA koralowca do 5 NAWILŻENIE BARBRA Szukaj w Zdrowie-i-Uroda.net - Sklepy, Porównywarka, Katalog Produktów
jest oporostu super, paznokcie pieknie sie prezetuja z ekkim mleczno-bialym kolorem tutaj go nie moge dostac a wysylka z Pl bezposrednio z firmy kosztuje 100
Mam pytanko czy ktoras bylaby tak dobra i zamowila oraz wyslala do mnie a ja oddam kase:sorry: ....zaznaczam jestem uczciwa :tak:

Do góry