reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie dziewczynki.
Ja dziś wróciłam z Wrocka od mężusia. Ale zimno jest!!! Nie da się wytrzymać na dworze, brrrrrr! Mam nadzieję, że te mrozy w końcu odpuszczą.

Znalazłam fajne spodnie ciążowe w H&M, ale nie kupiłam ostatecznie bo zastanawiam się czy czarne czy granatowe... nie ma to jak być zdecydowanym:-p
Szkoda tylko, że nie mają żadnych ładniusich sukienek... Może w wiosennej kolekcji będą.

reklama
Witam się dzisiaj i ja przywieźliśmy Nastke od dziadków dzis,okropnie mam dziś dzień ciężki taki senny,wogóle brzuch mnie boli od kilku dni tak jak na @ ale jeszcze mam czas bo powinien przyjść 25.Zobacze co mi lekarz powie we wtorek na usg MartaSx trzymam kciuki napewno będzie dobrze!!!!:-)Jane za ciebie tak samo mam nadzieje że obie jutro zasypiecie nas dobrymi nowinkami:happy: A co do mężów mój mnie teraz przekonywał do ciąży i tak się teraz nakręcił że raz się dopiero staraliśmy a on uważa że napewno się uda zabronił mi palić więc od kilku dni nie pale i zobaczymy co będzie mam nadzieje że się nie rozczaruje,chyba dorósł do tego żeby zostać świadomym tatą

Roszpunka - ja bym wzięła granatowe bo zawsze wszyscy mają czarne :tak: ... jestem ciekawa jakie spodnie upatrzyłaś bo ja jak byłam w H&M to widziałam tylko same jeansy i wieeeeeeeeeeeeelkie koszule

wiolka - mnie w czasie cyklu na kilka dni po owu tez bolał lekko brzuch jak na @ ;-)

A bardzo dobrze:happy: W piątek 3 godziny moczyłam dupkę w aqua parku, a wczoraj poszliśmy na imprezę do jakiegoś klubu. Już nie pamiętam kiedy ostatnio tańczyłam... Wybawiłam się:tak: No i malutki shopping udało się zaliczyć :-) Bardzo lubię Wrocław. Zawsze jest co robić:-)

tak?? byłam pierwsza na szczęśliwej stronie:-) Ja nawet nie wiem bo mam inny widok ustawiony... u mnie jest strona 417.
jak si sprawdzi to chyba padnę... ale jaja z tymi stronami:rofl2:

roszpunka fajny weekend:)

jane bylas pierwsza na 1666 stronie :-) oby tylko maly diabelek nie byl bo 666 to diabelek haha:-)
roszpunko a gdzie Ty mieszkasz ze mezusia musisz odwiedzac we wrocku ?

reklama
katy ja bede sikac o ile @ nie przyjdzie wczesniej o 7.30- 8 rano bo wtedy wstaje do pracy.

Dobrze ze nie bylo za duzo nadrabiania ale i tak juz zapomnialam co naskrobalyscie....

Do góry