reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
No to ja na spacerze a tu taka super wiadomość !!!!!!!!!!!!! Brawo Justyna, GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrób rano jeszcze teścik juz nie pamietam ale to Twój pierwszy cykl ?????????? nie chce mi sie tabelki juz szukać
ha, czekolada z orzechami kupiona hehe , taka mała rzecz a tak cieszy ide zrobić kawkę i wcinam !!!!!!!!!!!!mały zasnął na spacerze wiec mam chwilkę na kawusię w spokoju
wynik juz odebrałam i mam na nim moje normy lab, i u mnie do 12 tyg ciąży normy to są od2,8 do 147,3 wiec jak coś to nie mam aż tak bardzo mało i mysle ze bedzie OK!!!!!!!!!!!!!
ha, czekolada z orzechami kupiona hehe , taka mała rzecz a tak cieszy ide zrobić kawkę i wcinam !!!!!!!!!!!!mały zasnął na spacerze wiec mam chwilkę na kawusię w spokoju
wynik juz odebrałam i mam na nim moje normy lab, i u mnie do 12 tyg ciąży normy to są od2,8 do 147,3 wiec jak coś to nie mam aż tak bardzo mało i mysle ze bedzie OK!!!!!!!!!!!!!
tomek i justyna
Fanka BB :)
losiczka chcielismy celowac ale przewazne tulanko bylo co 2 dzien postaram sie wyslac fluidki jak mi sie uda
Ostatnia edycja:
Mamusia-Kasia
Aktywna w BB
Justyna gratulacje:-) Witamy w gronie ciężarówek Teraz tylko dbaj o siebie i maleństwo. :-) Superowo
bietka84
szczęśliwa :)
Dziewczyny , mam pytanie ... nie śmiejcie się
wiem, że to głupio zabrzmi, bo już pół roku się obserwuje, mierzę, robię testy itp......
ale czy jeśli pojawił się śluz biały ... to już po dniach płodnych tak ?????????????????????????????????
wiem, że to głupio zabrzmi, bo już pół roku się obserwuje, mierzę, robię testy itp......
ale czy jeśli pojawił się śluz biały ... to już po dniach płodnych tak ?????????????????????????????????
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
bietka śluz płodny to śluz rozciągliwy, np samo białko albo biały a niteczkami białka, jak jest juz śluz biały, kremowy,lepki,wodnisty to juz nie są to dni płodne !!!! dobrze ze pytasz, po to tu jestesmy !!!!!!!!!!!!!! aby sobie pomagać, wspierać sie, płakać, cieszyć itd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
ilonko justynki to byl 2 cykl tabelka jest na 186 str zrobilam sobie zakladke hi hi
agnieszka_dk
Fanka BB :)
JUSTYNA no to gratulacje z całego serducha!!!!mam nadzieje ze sie w następnym cyklu od ciebie zarażę
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
agnieszko my wszystkie mamy taka nadzieje:-):-):-)
Podziel się: