reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
justyna gartuluję bardzo.

jak to fajnie wejść na bb i takie dobre wieści czytać.

mam nadzieję że wkrótce będzie tych dobrych wiadomości co raz więcej.

No to ja na spacerze a tu taka super wiadomość !!!!!!!!!!!!! Brawo Justyna, GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrób rano jeszcze teścik :) :-D juz nie pamietam ale to Twój pierwszy cykl ?????????? nie chce mi sie tabelki juz szukać :p

ha, czekolada z orzechami kupiona :-phehe , taka mała rzecz a tak cieszy :D ide zrobić kawkę i wcinam !!!!!!!!!!!!mały zasnął na spacerze wiec mam chwilkę na kawusię w spokoju :-D
wynik juz odebrałam i mam na nim moje normy lab, i u mnie do 12 tyg ciąży normy to są od2,8 do 147,3 wiec jak coś to nie mam aż tak bardzo mało i mysle ze bedzie OK!!!!!!!!!!!!! :tak:

Dziewczyny , mam pytanie ... nie śmiejcie się :)
wiem, że to głupio zabrzmi, bo już pół roku się obserwuje, mierzę, robię testy itp......
ale czy jeśli pojawił się śluz biały ... to już po dniach płodnych tak ?????????????????????????????????

bietka śluz płodny to śluz rozciągliwy, np samo białko albo biały a niteczkami białka, jak jest juz śluz biały, kremowy,lepki,wodnisty to juz nie są to dni płodne !!!! dobrze ze pytasz, po to tu jestesmy !!!!!!!!!!!!!!:-D:-D aby sobie pomagać, wspierać sie, płakać, cieszyć itd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

reklama
Do góry