reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dzięki losiczka :-D nie chciało mi sie cofać i patrzeć juz :-p:-p
ale sie cieszę,kolejna mała fasoleczka z nami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też juz chce !!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-):-)
bietka nie ma za co :D

aguś a gdzie tam :( czekałam do 23 wczoraj aby licytować a i tak przebili mi cenę !!!!! buuuuuuu,zła byłam,no ale trudno, coś innego znajdę jeszcze, :-) - mam nadzieje !!!!

Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie pisałam do Was pare razy .Ja już nic nie rozumiem okres miałam dziś dostać zrobiłam test rano i znów dwie kreski ale co tam ta druga delikatna MAM SIĘ JUŻ CIESZYĆ CZY NIE:wściekła/y: w a r i u j e:szok::wściekła/y: a ajniki mnie bolą podbrzusze też mi się chyba po prostu wierzyć nie chce

a i jeszcze jedno CHCIAŁABYM WAM PODZIĘKOWAĆ BO OD MIESIĄCA CZYTAM WASZE FORUM I DZIĘKI WAM TO WSZYSTKO TO ŻE NIE ZWARIOWAŁAM ŻE JA PRĘDZEJ NA TO NIE WPADŁAM ŻEBY WAS POSZUKAĆ BO PEWNIE I SZYBCIEJ BYM ZASZŁA/O ILE TO PRAWDA PRAWDZIWA/ WY TO SAME ZAPŁADNIACIE TYM ŻE JESTEŚCIE NORMALNIE AŻ MI W BRZUCHU ŚWIDRUJE :-)
DZIĘKUJE

reklama
Do góry