reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam popoludniowo ostatio malo agladam bo jakos roboty papierkowej sie nazbieralo ale zawsze znajde czas dla was

dziekuje wszystkim za szczesliwe fluidki JESLI DO JURA NIE PRZYJDZIE MALPISZON TO ROBIE JUTRO TEST ZOBACZYMY umnie zimnoooo i padaaaaa i wieje wiec jesli przyjdzie mapliszon to zalapie dola ale jestem dobrej mysli

zagubiona dzięki wstępnie mówię ze zatestuję juz w NIEDZIELĘ, jak nic nie pokaże to następny test w dzien @( o ile nie przyjdzie)
justyna- kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny niestety do mnie też przyszla dzisiaj wstrętna @:-(
jest mi tak smutno, że aż jestem wściekła:wściekła/y:
postanowiliśmy z mężem dac na luz, od tego cyklu się nie staramy tylko po prostu przestajemy się zabezpieczac, zamiast tego zajmę się czymś, znajdę sobie jakieś hobby, będę czytac książki i będę wyluzowana, nic nie liczę i nic nie planuje, olewam już nie mam siły na nic....

MałaMi-takie podejscie jest najlepsze, na pewno sprzyja , ale z własnego doświadczenia wiem ze to cholernie trudne, dlatego trzymam kciuki aby udało Ci sie nie myśleć , nie planować nie liczyć itd :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a efekt będzie murowany :-D
no i przytulam

...jestem zla...,jak szlam po mlodego do szkoly,to tak lalo,ze cieklo z nas..ale to pikus..,.. chyba dostaje @ :-:)-(dlaczego sie przypaletala ???:wściekła/y::wściekła/y:..malo tego, cos sie z nia namieszalo,bo jest za szybko..wychodzi na to,ze cykl mi sie skrocil...achhh szkoda gadac..na razie mam plamienia,ale pewnie w ciagu 2-3 dni rozkreci sie na dobre...:-:)-(
Justyna u was pewnie pogoda taka sama jak u nas..zaciskam mocno &&&&,zeby mapla nie przyszla
ilonka to dobrze,ze masz takie niskie wyniki..no i &&& mocno trzymam za 2 kreseczki..
MalaMi to razem dzisiaj poplaczemy...:-:)-(

madlen-no wolałabym miec wiekszy poziom tego progesteronu ale nie jest źle, dobrze ze nie poniżej 10 !!!!!! za niski nie może być bo nie utrzyma ciąży w koncu to jest hormon podtrzymujący ciązę , a za wysoki nie jest szkodliwy !!! no ale jak norma jest do 15,9 a mam 13,2 wiec luz !!
o kurcze ..........:szok: ciekawe co z tą @ sie porobiło !!!!!!!!!!!!!!!

Ilonka wsumie masz racje,nie moze byc ani za niski ani za wysoki,ale ty masz w normie,wiec jest OK..;-)
nie wiem,co mi sie porobilo z ta @..cos jej sie pomylilo chyba...:wściekła/y:,nie wiem po co w ogole przyszla...:wściekła/y::wściekła/y:...na razie jeszcze nie rozkrecila sie na dobre,czekam...ale nastroj mam dzisiaj do bani..:-:)-:)-(

widzę, że nie ja tylko mam problem z tą @, tak mi przyłazi, że przyleźć nie może i się tylko denerwuję przez to...
Ide już spać zaraz bo czytam książkę i mnie już rozkłada więc do rana... Słodkich snów wszystkim :)

reklama
no nie wiem nie wiem co sie dzieje u Was kochane, :szok::szok: no dziwne to strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kobitki zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce....... miałam dziś robić sobie tipsy ale no nie mam siły juz, małego uśpiłam i chyba zaraz się sama położe, tylko ze przed 23 muszę znów wstać bo sie konczy licytacja kurteczki dla małego ehhh !!!!!!

poza tym boli mnie dziś brzuch tak okresowo, raz mniej raz bardziej, dziewczyny mam nadzieje ze sie nie zarażę od was tym małpiszonem :-p:-p:-p hehe :p :zawstydzona/y:

Do góry