reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka - ja się urodziłam 4 lipca !!!!!!!!!!!!!!!! życzę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i oby z tego cyklu mała fasolka urodziła się w moje urodziny :-D:-):-D:-):-D:-):-D:rofl2:
mnie wyszedł 10 lipiec, ale stwierdziłam że jak M. mnie zdenerwuje to się przyspieszy i wstrzelę się w urodziny - a 8 lipca mam imieniny więc może być i to !!!!
hahahahaha
no to jesteśmy krejzolki :)

reklama
bietka niestety to nie bol na mdlosci dzwonilam do gina i mam zrobic jeszcze proby watrobowe i trzustke ehh mam nadzieje ze to nie woreczek. Rozmawialam z mama i ona miala podobne objawy przy woreczku zolciowym :-(
lilian podaj wiek termin @ i cykl

................MałaMi....................25..... ........15.10....................4.............
..........tomek i justyna............24.............17.10........... .........2..............
.............ada6.1984................27.......... ...21.10....................2..............
.................ilona24.................24..... ........25.10.....................3..............
..............Dzoana.a.................29......... ...26.10.....................2..............
.............agnes2704...............29.......... ..28.10......................3..............
...............bietka84.................27........ .....01.11.....................6..............
..............Karolekk..................30........ .....?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ..?????....................2.............
..............losiczka72................39........ .....13.11....................4..............

.......Mamusia-Kasia........22.........03.08.2011.......10......1 0.05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........7.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........7.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09 .2011........6.......10.06.12..........

aaaaaaaaaaa jeśli chodzi o plamienia .... to ja 1-szy dzień cyklu liczę od żywej krwii ... pytałam mojej gin. i ona tak uważa....

ojeju Zzagubiona to aż taki ból ???? :( kurcze :( trzymaj się !!!! zrób faktycznie badania, które zleci lekarz- i nie martw się :*

bietka no niestety az takie chodz kurcze mam nadzieje ze to przez magnez gin powiedzial ze mogl gdzies sie przykleic i podraznil scianke ale kurcze 2 dni by bolalo troche dziwne
Czy mi sie wydaje czy znowu zmienili okienko edycji ?

wiesz zZagubiona jak to jest czasami ... coś się przyklei i boli -mnie np. okropnie boli żołądek po aspirynie... raz mi siadła skórka z pomidora i bolał mnie przełyk, wątroba i żołądek :(
może źle połknęłaś jaką tabletkę i się rozpuściła.... hmmm.... nie wiem. Jednak jak Ci nie przejdzie to lekarz będzie lepszym fachowcem niż my tutaj...

nie wiem czemu mam tak brać tą lutke...tak mi gin kazał i nawet pytałam go czy to OD 24do26 mam brać czy TYLKO w 24 i 26dc a on ze tylko w te 2 dni rano i wieczorem pod język...a że nigdy lutki nie brałam wiec nie wiem jak to powinno sie brac...ale cóż jak kazał tak to tak nie ma wyjscia trzeba sie go słuchac bo juz raz mi pomógł zaciążyć;-)
zagubiona trzymaj sie nam kochana i r ób co lekarz każe wkoncu chyba sie zna na tym lepiej niz my;-)
a małami miała 15 miec @ i co dostała czy nie???

Dziewczyny dziękuję Wam za PW:-)
Jestescie wielkie:tak:

losiczka przykro mi z powodu @, powodzenia, mocno trzymam kciuki:tak:

Zagubiona lepszego samopoczucia zycze:tak:

reklama
zagubiona kiedy bedziesz robić te próby wątrobowe ??????
aga- lekarz wie co robi, masz do niego zaufanie to najwazniejsze,jak odstawisz to okres przyjdzie, ale dla mnie to za mała dawka tej luteiny aby wywołać @ !!!!! ale lekarze nie jestem wiec sie juz nie wypowiadam:p

kobietki lece.... odbiorę ten wynik !!!!!!!!!!!! buźka :-)

Do góry