reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka to daj pozniej znac jaki wynik ..
ja tez zaraz uciekam,bo syn lekcje konczy i musze go odebrac,a za oknem dalej pogoda deszczowa,wrrr...
milego popoludnia :-)
wpadne jeszcze wieczorem.

reklama
Witam Was Kochane:-)
Dziewczyny nawet nie mam siły, żeby przeczytać co tutaj się działo wczoraj i dzisiaj:-( Ledwo żyję, tak się cieszyłam, że mdłości minęły, ale chyba za szybko:-( Tak mnie męczy od wczoraj, że już nie wiem co ze sobą zrobić. Co gorsze nawet w nocy mnie dopadły i prawie całą noc się męczyłam, potem rano powtórka z rozrywki i zresztą do tej pory mnie męczy:-( Czuję się tak jakby mnie czołg przejechał i jeszcze do tego w głowie tak mnie łupie, że szok:-( Położę się trochę może mi przejdzie. Do usłyszonka:-)

Zagubiona - wiesz ja jakiś czas temu tez tak miałam, już się bałam czy co z tego złego nie wyniknie. Przeszło i teraz staram sie nie jeść rzeczy ciężkostrawnych. Z tym, że ja mam chora wątrobę i to choroba dziedziczna.
Miętowa herbatka nie byłaby zła i mimo zachcianek kontroluj czy nie jest to ciężkostrawne.

katrina narazie melisa troszku mi pomaga i lykam jedynie folik, zauwazylam ze to chyba cos z zoladkiem bo pojawia sie bol mocny co 2-3h zamiast burczenia jak cos zjem to tak niedoskwiera , kurcze a moze wrzody mi sie zrobily :eek:

ale jestem zła, poszłam na darmo bo wyników jeszcze nie ma, bedą przed 17, tak wiec nie bede szła jeszcze raz tylko zadzwonie przed 17 i mi powiedzą jaki wynik ( mam nadzieje) jak nie to rano pójdę i juz, ehhhhhhh , no ale nie ma tego złego....... malutki przynajmniej drzemkę sobie uciął na świeżym powietrzu :)
poszłam jeszcze do pepco ciapki wymienić na inny rozmiar albo na inne, metki miałam ale paragonu juz nie bo to moja mama kupowała malutkiemu ale za małe i mi ich nie przyjeli, nawet na droższe nie mogłam wymienić :( no i lipa :( może na allegro wystawie i juz, stracę ale trudno :-:)-:)-:)-:)-:)-(
zagubiona- zrobisz badania i bedzie wiadomo w czym tkwi problem!!!!! ale swoje sie umęczyć
mamusia tulę !!!!!!!!! jak ja wiem co teraz przezywasz !!!!!! z aniołkiem miałam mdłości i wymioty 24h/d z Jasiem do 7 miesiąca ale tylko do południa potem juz normalnie jadłam , wiec sie umordujesz niesamowicie !!!!!!!!!!!!!!!!! trzymaj sie jakoś, niedługo powinny juz całkiem ustąpić !!!!!!!!!!!!!! :sorry:

WYNIK PROGESTERONU 13,2 kurcze jakiś niski, choć Pani powiedziała ze norma to od 1,2- 15.9 czyli sie mieszcze ale sama nie wiem !!!!!!!!!!! kurcze a jakbym zaszła w ciąże teraz to chyba powinien być wyzszy ,ale ja juz zgupiałam wiec nie czytam na necie juz !!!!!!!!a moze własnie z tego powodu traciłam ciązę bo za niski był ten "utrzymywacz ciąż"

Ostatnia edycja:
ilona to w takim razie ile powinnam czekac na @ po odstawieniu lutki???bo jak mi sie nie pojawi jak mowisz ze za słaba dawka to tez nie chce w nieskonczonosc czekac i cykl przedłużać...wiewc po ilu dniach do gina sie wybrac?

reklama
ilona to w takim razie ile powinnam czekac na @ po odstawieniu lutki???bo jak mi sie nie pojawi jak mowisz ze za słaba dawka to tez nie chce w nieskonczonosc czekac i cykl przedłużać...wiewc po ilu dniach do gina sie wybrac?

wiem tyle ze luteine na wywołanie @ bierze sie min 5 dni max 10 dni , róznie lekarze zalecają, i po odstawieniu @ przychodzi w ciągu 5 dni, jak dla mnie podanie tylko w 24 i 26 dniu cyklu to za mało no ale nie jestem lekarzem , pisze to co wiem, ale Twój lekarz raczej wie co robi, wiec nie podważam jego kompetencji !!!:-p:-p:-p

zagubiona- na razie nie bede sie martwić, za pare dni sie okaże czy jest ciąza czy nie, jak jest to od razu lece po lutkę i jeszcze raz zbadam progesteron !!!!!!!!!!

Do góry